Στιγμές κρητικής φιλοξενίας απόλαυσε η Μαρίνα Βερνίκου

Life
Στιγμές κρητικής φιλοξενίας απόλαυσε η Μαρίνα Βερνίκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κρήτη βρέθηκε η γνωστή φωτογράφος και επιχειρηματίας, Μαρίνα Βερνίκου

Στην Κρήτη βρέθηκε η γνωστή φωτογράφος και επιχειρηματίας, Μαρίνα Βερνίκου, η οποία απόλαυσε μοναδικές στιγμές Κρητικής φιλοξενίας…

Η Μαρίνα Βερνίκου γύρισε την Κρήτη, απ’ άκρη σ’ άκρη και ξεναγήθηκε σε γνωστές παραλίες στην περιοχή των Χανίων και του Ηρακλείου όπως Σφακιά, Μπάλος, Ελαφονήσι, Νήσος Δία (Ντία), Χερσόνησος καθώς επίσης και στο Ανάκτορο της Κνωσού από την ξεναγό κα. Ρίτσα Κριτζά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου, η Μαρίνα Βερνίκου, η οποία βρέθηκε στην Κρήτη τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, ήταν φιλοξενούμενη της Τομεάρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Εύας Σημαιάκη.

«Μέσα από το φωτογραφικό υλικό της έμπειρης φωτογράφου αποτυπώνονται και αναδεικνύονται οι ομορφιές και τα φυσικά τοπία της Κρήτης, με σκοπό την προβολή του τόπου μας τόσο στο εσωτερικό της χώρας μας όσο και σε χώρες του εξωτερικού.

Στα πλαίσια της προγραμματισμένης συνάντησης, συζητήθηκαν και ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα ανάπτυξης του Νησιού μας καθώς επίσης και για θέματα προβολής του με σκοπό την Τουριστική - Αθλητική Ανάπτυξη, τον Πολιτισμό και την προώθηση των Κρητικών Προϊόντων του τόπου μας.

Στην συνάντηση αυτή, παρευρέθηκαν γνωστά στελέχη της ΝΟΔΕ όπως ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ηρακλείου κ. Μανόλης Καλοκύρης, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Χερσονήσου κα. Νεκταρία Μανίκα Γιαννουλάκη καθώς επίσης και γνωστοί επιχειρηματίες του Ηρακλείου.», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News