Δεύτερο στεφάνι για την Φωτεινή Δάρρα

Life
Δεύτερο στεφάνι για την Φωτεινή Δάρρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παντρεύτηκε τον μπαμπά της 6χρονης κόρης της

Μετά από πολλά χρόνια σχέσης η Φωτεινή Δάρρα και Γιώργος Παπαχριστούδης αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια και ο καταξιωμένος πιανίστας διατηρούσαν δεσμό για πολλά χρόνια ενώ έχουν αποκτήσει μαζί και ένα παιδί, την εξάχρονη Ιωάννα Ρωξάνη.

Η γαμήλια τελετή έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στην Μακεδονία, όπου είχαν βαφτίσει και την κόρη τους. Τη μοναδική φωτογραφία από το γάμο δημοσίευσε ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα στους ελάχιστους καλεσμένους.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, η Φωτεινή Δάρρα ήταν εντυπωσιακή μέσα στο πάλλευκο στενό, όλο δαντέλα και διαφάνεια νυφικό της. Η νύφη είχε τραβήξει πίσω τα μαλλιά της και είχε επιλέξει ένα έντονο κόκκινο κραγιόν.

Ο γαμπρός, Γιώργος Παπαχριστούδης, είναι ένας ταλαντούχος μουσικός, σολίστας πιάνου, συνθέτης και ενορχηστρωτής που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του έντεχνου τραγουδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για την Φωτεινή Δάρρα. Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε πριν αρκετά χρόνια τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση με τον οποίο χώρισε μετά από... μια εβδομάδα! Στη συνέχεια η Φωτεινή Δάρρα και επί πολλά χρόνια διατηρούσε σχέση με τον συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Γιώργο - Φωτεινή Να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά! #giorgispapachristoudis #foteini.darra

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Dalaras (@dalaras_george) στις

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News