Στο Φανάρι παντρεύτηκαν ο Μανώλης Κωστίδης και η Δανάη Βασιλάκη

Life
Στο Φανάρι παντρεύτηκαν ο Μανώλης Κωστίδης και η Δανάη Βασιλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανευτυχείς και λαμπεροί ο ένας στο πλευρό του άλλου

Στο Φανάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου ο Μανώλης Κωστίδης με την αγαπημένη του Δανάη Βασιλάκη.

Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη παντρεύτηκε την Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στην Τουρκία, Δανάη Βασιλάκη. Κουμπάρος του ζευγαριού που έλαμπε από ευτυχία και υπερηφάνεια ήταν ο Πρεσβευτής της Ελλάδας στην Τουρκία Πέτρος Μαυροειδής.

Η γαμήλια τελετή έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου υπό την ευλογία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον οποίο ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ διατηρεί άριστη σχ Το ζευγάρι τέλεσε προ ημερών τον πολιτικό γάμο και το βράδυ του Σαββάτου ήταν η σειρά του θρησκευτικού γάμου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Σημειώνεται, ότι αυτό είναι το τυπικό στην Τουρκία: τα ζευγάρια πρώτα παντρεύονται με πολιτικό γάμο και στη συνέχεια, εάν το επιθυμούν, μπορούν να τελέσουν και τον θρησκευτικό.

Στην γαμήλια τελετή παρέστησαν ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ε.Ε Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Βαγγέλης Καλπαδάκης και πολλοί δημοσιογράφοι από την Αθήνα. Επίσης, καλεσμένοι στο γάμο ήταν η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ Εύα Αντωνοπούλου με τον σύζυγό της Παναγιώτη Αρκουμενέα οι οποίοι έκαναν και σχετικές αναρτήσεις στο instagram.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Κωστίδης έκανε πρόταση γάμου στη Δανάη Βασιλάκη το περασμένο Πάσχα στη Χάλκη στα Πριγκηπονήσια, που είναι γενέτειρά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

On red! #Πολη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Arkoumaneas (@arkouman) στις

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News