O γάμος της χρονιάς με πολύ... Love

Life
O γάμος της χρονιάς με πολύ... Love

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια διαφορετική πρόσκληση έφτασε στα χέρια καλεσμένων

Oι προσκλήσεις εστάλησαν, ο γάμος οργανώθηκε και οι καλεσμένοι ήταν πανέτοιμοι να παρευρεθούν στο μυστήριο. Μόνο που ο γάμος έγινε στα…ερτζιανά, ακόμη κι αν πολλοί παραπλανήθηκαν και ήταν έτοιμοι να παραβρεθούν στο γάμο.

Επρόκειτο για τον επιτυχημένο τρόπο που επέλεξαν η Μαριάννα Πατρονικόλα και ο Χάρης Γαρεφαλάκης για να προβάλλουν και να προωθήσουν την έναρξη της εκπομπής τους στο Love Radio.

Όπως αναφέρεται στο "προσκλητήριο": 

«Ξυπνούν καθημερινά μαζί... Απολαμβάνουν το πρωινό τους, παρέα!  Μας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα!  Είναι η Μαριάννα Πατρονικόλα και ο Χάρης Γαρεφαλάκης από το #LoveMorningShow που αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά ενός  "ραδιοφωνικού" γάμου...

Οι ετοιμασίες για την νύφη της Χρονιάς, έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς.  Διάσημοι μόδιστροι από όλο τον κόσμο επιμελούνται το νυφικό!  Κομμωτές, μακιγιέρ, στυλίστες έχουν σηκώσει μανίκια... Η νύφη της Χρονιάς, θα είναι η πιο όμορφη νύφη που έχετε δει ποτέ!  Μετά από πολλές μάχες μοδίστρων, η Ειρήνη Βενιανάκη επιμελείται αποκλειστικά την εμφάνιση της νύφης!

 ..σε άλλα νέα, ο γαμπρός, έχει δοκιμάσει εκατοντάδες κοστούμια, με στόχο να γίνει ο ομορφότερος γαμπρός στα μάτια της αγαπημένης του! Γραβατόνι, παπιγιόν, μανικετόκουμπα, όλα τα βρήκε στον έμπειρο Βασίλη Κοντογιάννη και είναι κλέψει λίγη από την λάμψη της νύφης!

 Εκλεκτοί θα είναι οι καλεσμένοι αυτού του γάμου... Την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, στις 8.30 πμ, συντονιζόμαστε στο  Love Radio Κρήτης 102,8 γιατί ο γάμος της χρονιάς θα αφήσει εποχή...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News