Δ.Ουγγαρέζος: Ο Καπουτζίδης έπαιρνε τηλέφωνο και επέπληττε

Life
Δ.Ουγγαρέζος: Ο Καπουτζίδης έπαιρνε τηλέφωνο και επέπληττε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφορμή η τοποθέτηση του ηθοποιού για το bullying

«Πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και το Γιώργο Καπουτζίδη με αφορμή την απόφαση του τελευταίου να τοποθετηθεί κατά του bullying στη διάρκεια του σόου «Ελλάδα έχεις Ταλέντο». Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υποστήριξε ότι έχει ασκήσει αρκετές φορές πιέσεις, κατηγορία στην οποία απάντησε ο γνωστός ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας στο Γιάννη Πουλόπουλο: «ο Δημήτρης έχει πει την ίδια "φουσκωμένη" ιστορία τρεις φορές. Το τι πραγματικά συνέβη είναι αυτό που έγραψα στο Instagram. Θυμάμαι ότι είχα νυχτερινό γύρισμα με την “Εθνική Ελλάδος”, γύρισα αργά το βράδυ και ξύπνησα, ανοίγω το Instagram μετά τις 10:00 και βλέπω Παγκόσμια Ημέρα κατά του bullying και βλέπω ότι ο Γιώργος Γεωργίου είναι καλεσμένος στο “Πρωινό”. Έγραψα ένα πολύ απλό μήνυμα: Την παγκόσμια ημέρα του bullying έχετε καλεσμένο έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει τον εαυτό του με πρωτοφανείς ομοφοβικές επιθέσεις στην τηλεόραση; Είναι ατυχής επιλογή. Αυτό το μήνυμα copy paste το έστειλα στον Δημήτρη, το έστειλα στην υπεύθυνη εκπομπής και στον Λοΐζο Ξενόπουλο, τον υπεύθυνο προγράμματος. Στον κύριο Μπούτο δεν το έστειλα ποτέ. Στον Διευθυντή μου δεν το έστειλα ποτέ. Και με τον κύριο Μπούτο όχι δεν μίλησα. Ούτε έκανα παρέα μαζί του, ούτε έπαιζα ρακέτες. Εγώ δούλευα στην τηλεόραση επειδή έκανα καλά τη δουλειά μου. Όχι επειδή έτρωγα αστακομακαρονάδες. Σε αυτούς τους ανθρώπους το έστειλα και από εκεί και πέρα δεν ασχολήθηκα καν [...] Ο Δημήτρης δεν κινδύνευσε να χάσει ούτε τη δουλειά του ούτε τη στήλη του. Ο Δημήτρης έχασε τη δουλειά του και τη στήλη του την έχασε γιατί αν θυμάστε, εκείνος ήταν αυτός που έστελνε μάλλον μηνύματα πίσω από την πλάτη του παρουσιαστή του».

 Τι είχε πει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε αποκαλύψει στο Πρωινό για τον Γιώργο Καπουτζίδη: «Αυτό που εκείνος υπέστη ή δεν υπέστη μέσα από την έντονη προσωπικότητά του, ενδεχομένως να το έχει κάνει να το υποστούν άλλοι. Έχω προσωπική εμπειρία από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος όταν ήταν κραταιός στο Mega και σωστά και δίκαια ήταν, έπαιρνε τηλέφωνο όταν κάτι δεν του άρεσε που είδε στον αέρα και επέπληττε. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο, γιατί δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες… Δεν μπορεί αυτό που λες να μην κάνουν οι άλλοι, να το κάνεις εσύ»! 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News