default-image

Συγκίνηση και δάκρυα για τη Μαρία Μενούνος λίγο πριν το γάμο

Life
Συγκίνηση και δάκρυα για τη Μαρία Μενούνος λίγο πριν το γάμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με συγκίνηση μίλησε για το γάμο της που θα γίνει στην Ελλάδα, η Μαρία Μενούνος. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στο «Happy Day» για τη μοναδική στιγμή που θα παντρευτεί με τον παραδοσιακό τρόπο και δάκρυσε τη στιγμή που αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες.

Όπως σημείωσε: ««Η μαμά μου είναι άρρωστη και λέμε καλό είναι να το κάνουμε. Πάντα ήθελα να κάνουμε τον γάμο στην Ελλάδα. Ήθελα να τιμήσω το Άκοβο και την Ελλάδα, σας έχω όλους στην καρδιά μου. Ο γάμος θέλω να είναι απλός, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να φάμε, να πιούμε, δεν θέλω να είναι τόσο σοβαρός. Μετά τον γάμο θα πάμε ταξίδι στην Ελλάδα και στην ΙταλίαΕίμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και που μου έχετε τόση αγάπη! Μη με κάνεις να κλάψω τώρα».

Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 4 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου ενώ θα ακολουθήσει η δεξίωση στο Δημοτικό Σχολείο Ακόβου. Κουμπάροι θα είναι ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.Τα αναμνηστικά και τις μπομπονιέρες επιμελήθηκε η Ελίνα Μπακίντα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News