Εντυπωσιακή νυφούλα μέσα στη βροχή η Λένα Παπαληγούρα

Life
Εντυπωσιακή νυφούλα μέσα στη βροχή η Λένα Παπαληγούρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό καταρρακτώδη βροχή ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας η Λένα Παπαληγούρα.

Η πανέμορφη ηθοποιός και θυγατέρα του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης, Αναστάσιου Παπαληγούρα, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον εκλεκτό της καρδιάς της Άκη Πάντο.

Ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης

Η Ζέτα Δούκα με τον σύζυγο και την κόρη τους

Η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου

Η νύφη στο πλευρό του μπαμπά της

Ο ρομαντικός γάμος έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου Βλασσαρούς στο Θησείο με κουμπάρους την κολλητή φίλη της νύφης και ηθοποιό Ιωάννα Παππά και τον σύντροφο της και αδερφό του γαμπρού Κωνσταντίνο Πάντο.

Η κουμπάρα Ιωάννα Παππά με τον γαμπρό και τον αδερφό του

Η νύφη έλαμπε από ευτυχία μέσα στο εντυπωσιακό φαρδύ εκρού νυφικό της, όχι μόνο γιατί παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της, αλλά και γιατί το ζευγάρι περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του γιου του. Η ταλαντούχα ηθοποιός διανύει ήδη τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η λάμψη της ευτυχίας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στο πρόσωπό της.

Μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας συνόδευσε την Λένα Παπαληγούρα ο μπαμπάς της, Αναστάσιος, ο οποίος δεν έπαυσε ούτε στιγμή να καμαρώνει την πανευτυχή κόρη του σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής της.

Η Λένα Παπαληγούρα και ο γοητευτικός πολιτικός μηχανικός Άκης Πάντος διατηρούσαν σχέση τα τελευταία τρία χρόνια. Μπορεί η ταλαντούχα ηθοποιός να κρατά την προσωπική της ζωή σε χαμηλούς τόνους, αλλά ποτέ δεν έκρυψε τον έρωτά της για τον αγαπημένο της. Οι δυο τους ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο, το οποίο οδηγήθηκε στα σκαλιά της εκκλησίας, παρουσία της οικογένειας και των αγαπημένων τους προσώπων.

Η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά

Φωτογραφίες - βίντεο: tlife.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News