Η σκληρή ατάκα του Μαυρίδη για τη φιλία του με τον Τανιμανίδη

Life
Η σκληρή ατάκα του Μαυρίδη για τη φιλία του με τον Τανιμανίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τα... έσπασαν οι άλλοτε κολλητοί φίλοι που παρουσίαζαν το World Party;

Η φιλία του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη θεωρείται παρελθόν εδώ και πολύ καιρό, όμως αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι γιατί οι δυο τους δε θέλουν να βλέπουν ο ένας τον άλλο.

Ο γνωστός tattoo artist φαίνεται πως έδωσε την απάντηση του εμμέσως πλην σαφώς, χωρίς όμως να αναφέρει πουθενά το όνομα του Σάκη:

«Αυτό που λέει μια παροιμία μην κάνεις με φίλους δουλειές, το θεωρώ λάθος. Θεωρώ καλό είναι να κάνεις δουλειές με φίλους, γιατί όταν κάνεις μια δουλειά με έναν φίλο καταλαβαίνεις πραγματικά αν είναι φίλος. Για μένα η λέξη φιλία είναι πολύ σοβαρή. Αν ξεκινήσεις να κάνεις δουλειά με έναν φίλο και τελικά η φιλία μεταφράζεται σε αριθμό τραπεζικού λογαριασμού τότε δεν ήσουν ποτέ φίλος. Εσύ κρατάς το νούμερο και εγώ συνεχίζω τη ζωή μου. Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο» τόνισε ο Γιώργος Μαυρίδης μιλώντας στην κάμερα του e-daily.

Τι είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, δημοσιογράφος στην εκπομπή «Η Φωλιά των Κου Κου» για τη φιλία του Σάκη και του Γιώργου;

«Ο Γιώργος Μαυρίδης συνεχίζει να πετάει σπόντες για τον πρώην κολλητό, συνεργάτη, φίλο του επιστήθιο, για τον Σάκη Τανιμανίδη. Είναι σποντάρα! Πρώτη φορά, για μένα, μιλάει τόσο σκληρά. Δηλαδή, λέει ότι η φιλία δεν είναι τραπεζικός λογαριασμός. Όσοι ξέρουμε λίγο τα πράγματα εντός τηλεόρασης, ξέρουμε ότι το πρόβλημα μεταξύ τους ήταν τι γίνεται με το World Party, που στην πορεία πήρε πολλή δημοσιότητα, που πήγε πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης…

Ο Τανιμανίδης λέει “θα κάνω το World Party”, δεν το δέχτηκε κανένα κανάλι και λέει “το χρηματοδοτώ, γίνομαι παραγωγός”, έτσι ξεκίνησε. Και παίρνει μαζί τον φίλο του από το τατουατζίδικο και τον κάνει παρουσιαστή. Όταν αυτό κάνει επιτυχία, για μένα, ο παραγωγός που είχε την ιδέα και ρίχνει και τα πρώτα χρήματα είναι αυτός που θα καθορίσει και τους μισθούς όλων.

Δεν ξέρω ακριβώς τι είχε γίνει μεταξύ τους, ξέρουν τα παιδιά. Όμως ξέρουμε ότι η πλευρά Τανιμανίδη έχει βοηθήσει και σε προσωπικά θέματα την πλευρά Μαυρίδη, αυτό το γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ και μένει μέχρι εδώ. Όπως επίσης ξέρουμε ότι ο ένας δεν θέλει να βλέπει τον άλλον και αυτό φυσικά το βλέπετε κι εσείς».

Δείτε τι είπε περί φιλίας ο Γιώργος Μαυρίδης:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News