Απάντηση με... καρφιά της Γαστεράτου προς την Τζένη Μελιτά

Life
Απάντηση με... καρφιά της Γαστεράτου προς την Τζένη Μελιτά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε στα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για την ηχηρή απουσία από το γάμο της

Η απουσία της Τζένης Μελιτά από το γάμο της άλλοτε κολλητής της φίλης, Μαντούς Γαστεράτου, έκανε αίσθηση και σχολιάστηκε τις περασμένες μέρες όσο τίποτε άλλο.

Οι δύο γυναίκες φαίνεται πως εδώ και καιρό έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η Τζένη Μελιτά έδωσε την απάντησή της για την απουσία της από το μυστήριο τόσο μέσω Instagram όσο και μέσα από την εκπομπή «Τι λέει» στην οποία συμμετέχει και στην οποία ήταν συναισθηματικά φορτισμένη.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η Μαντώ Γαστεράτου πήρε λίγα λεπτά από τον τηλεοπτικό χρόνο της εκπομπής της προκειμένου να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα που πήρε μεγάλες διαστάσεις σε μία μέρα χαράς και ευτυχίας για την ίδια.

«Θέλω να απαντήσω σε κάτι που έχει γίνει πραγματικά αυτές τις ημέρες μεγάλο θέμα, μεγάλος ντόρος. Μιλάω σχετικά με την απουσία της Τζένης από το γάμο. Εγώ θέλω να πω παιδιά ότι πραγματικά όλες οι σχέσεις για να ανθίσουν και για να χτιστούν θέλουν πολλή φροντίδα και πολλή αγάπη και από τις δύο πλευρές, όχι μόνο από τη μία.

Επίσης, θέλω να την ευχαριστήσω που μου ευχήθηκε δημόσια μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη γιατί δεν ξέρω αν διαφορετικά, θα το έκανε… Στο μπάτσελορ μου έκαναν έκπληξη οι φίλες μου, προφανώς και την είχαν καλέσει», είπε μεταξύ άλλων η Μαντώ Γαστεράτου.  

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News