Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Μου τηλεφώνησαν και με ρώτησαν αν χωρίζω»

Life
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Μου τηλεφώνησαν και με ρώτησαν αν χωρίζω»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γνωστή ηθοποιός που είναι εδώ και χρόνια παντρεμένη με το Φάνη Μουρατίδη, απαντά στις φήμες περί χωρισμού

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης «χωρίζουν» τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια, όπως… αποκαλύπτουν κατά καιρούς δημοσιεύματα.

Η γνωστή ηθοποιός όμως, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Real Life, ήρθε για να ξεδιαλύνει την κατάσταση και να διευκρινίσει αν ο γάμος της περνά κρίση.

«Είναι κάτι που λέγεται την τελευταία διετία κατ’ εξακολούθηση. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν σταματούν να µας χωρίζουν. Βαρέθηκα να µε χωρίζουν. Μου τηλεφώνησαν και µε ρώτησαν αν χωρίζω.

∆εν είναι αστείο να παίζεις µε αυτά τα πράγματα. Το θεωρώ κουτσομπολιό της ρούγας να γράφουν για ένα ζευγάρι μετά από δέκα χρόνια γάµου ότι χώρισε. Στην αρχή µε στενοχωρούσε και µετά σταµάτησα να ασχολούµαι. Γιατί έχουµε παιδιά που µεγαλώνουν, πάνε σχολείο. ∆εν είναι ωραίο να λέγονται τέτοια πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους απάντησε και στο θέμα της ζήλειας και αν υπάρχει ανάμεσα σ’ εκείνη και τον σύζυγό της: «Πρέπει να υπάρχει το απαραίτητο αλατοπίπερο στη σχέση, µια ζήλια, ένα ερέθισµα να σε ανεβάζει, να σε τροφοδοτεί. Αυτό µπορεί, εκεί που έχεις κοιμηθεί λίγο, να σε φέρει σε εγρήγορση».

Σχετικά με το τι είναι αυτό που κάνει ο σύζυγός της και την εκνευρίζει, δήλωσε: «Είναι δεδομένο πως µετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας κάνουµε πράγµατα στην καθηµερινότητά µας και εκνευρίζουµε ο ένας τον άλλον. Ο Φάνης είναι ξεχασιάρης, σε αντίθεση µε εµένα, που είµαι συνεχώς αλέρτ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News