Επιτέλους παντρεύτηκαν Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ

Life
Επιτέλους παντρεύτηκαν Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ένωσαν τις ζωές του ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ

Μετά από δέκα χρόνια σχέσης κι ένα παιδί ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφάσισε επιτέλους… να το πάρει το κορίτσι σ’ έναν γάμο με πολλές εκπλήξεις.

Η μικρή Ελένη, η κόρη του ζευγαριού, συνόδευσε τη μητέρα της στην εκκλησία ενώπιον των 350 καλεσμένων που έφτασαν στο κτήμα του προέδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, για τον γάμο της χρονιάς, ο οποίος ήταν και ένας από τους τέσσερις κουμπάρους.

Οι άλλοι τρεις ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης, η Μαρία Μπεκατώρου και ο ιδιοκτήτης του Nammos στη Μύκονο Γιάννης Παπαλέκας.

Η Υβόννη Μπόσνιακ έλαμπε μέσα στο πάλλευκο εξώπλατο νυφικό με στρας και μακρύ πέπλο. Ο Αντώνης Ρέμος από την άλλη επέλεξε να φορέσει ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Love Is The Answer @aremovic @yvonini #kaistadikamas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Themis Georgantas (@themisgeorgantas) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ευτυχία θα πει .... @aremovic @yvonini #blessed #thankful #myfamily #weddingnight

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ mariampekatwrou στις

Καλεσμένοι στο γάμο ήταν – μεταξύ άλλων - η Μαριάννα Λάτση και ο Πάρις Κασιδόκωστας, ο Θόδωρο και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τα ζεύγη Ζέιν και Χούρι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Καλεσμένοι ήταν επίσης γνωστοί Τούρκοι επιχειρηματίες, όπως ο ισχυρός άνδρας του ομίλου Dogus Φερίτ Σαχένκ, o πρώην πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ με την Ελληνίδα σύζυγό του Φανή Γραμματικόγιαννη, ο διάσημος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός ως «Salt Bae» από τον ιδιόρρυθμο τρόπο που αλατίζει το κρέας στα εστιατόριά του, αλλά και η Τασία Δενδρινού, η φημισμένη «Τασία από το Φισκάρδο».

Το «παρών» έδωσαν επίσης ο Γιάννης Πάριος, η Αννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Βασίλης Καρράς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Τάμτα, η Ελένη Φουρέιρα, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, η Ελενα Παπαρίζου, οι Μέλισσες, ο Στέλιος και ο Αγγελος Διονυσίου και ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Η πιο μεγάλη έκπληξη, όμως, που ετοίμασε ο Ρέμος για τους καλεσμένους του ήταν η παρουσία του Ερος Ραματσότι, ο οποίος φιλοξενείται αυτή την περίοδο στην κατοικία του τραγουδιστή στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά του.

Την λαμπερή βραδιά άνοιξε ωστόσο ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος τραγουδώντας πανευτυχής στη σύζυγο και γυναίκα της ζωής του τη δική του μεγάλη επιτυχία «Μέχρι το τέλος του κόσμου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Να ζήσετε @aremovic @yvonini!!! Μόνο αγάπη και χαμόγελα ❤️❤️❤️ #love #love #love #kaistadikamas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Themis Georgantas (@themisgeorgantas) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

One of the most beautiful days of my life ..... thanks to the best friends in the world !!!! THANK YOU !!!! And a big thank you @myconiancollectionhotels for the hospitality !!!! #blessed #bachelorette

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News