Η Νικολέτα Ράλλη «λιώνει» για το Γιώργο Μαυρίδη & δεν μπορεί να το κρύψει

Life
Η Νικολέτα Ράλλη «λιώνει» για το Γιώργο Μαυρίδη & δεν μπορεί να το κρύψει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καλοκαιρινή της εκπομπή ολοκληρώθηκε και η παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη

Χαραγμένο στα γεγονότα της τηλεόρασης έχει μείνει η πρώτη συνάντηση της Νικολέτας Ράλλη με το Γιώργο Μαυρίδη όταν ο δεύτερος έμεινε άφωνος στη θέα της καλλονής παρουσιάστριας.

Αυτό φαίνεται πως ήταν αρκετό για να ξεκινήσει μία πολύ όμορφη σχέση ανάμεσα στους δύο.

Και όπως λένε… ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, αφού η Νικολέτα σε συνέντευξή της στη Σάσα Σταμάτη και το Oh lala, δεν μπορεί να κρύψει με τίποτα το πόσο ερωτευμένη είναι με το Γιώργο Μαυρίδη.

Τι έκανε όμως στο παλικάρι και τον μάγεψε;

«Τίποτα δεν του έκανα! Αμάν! Αυτός φταίει… Δεν κάλεσα εγώ τον Γιώργο, ο Νίκος Αναδιώτης τον κάλεσε και ο Νίκος Παρτσώλης. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο. Καμία σχέση…», λέει η Νικολέττα Ράλλη.

Η γνωστή παρουσιάστρια όμως δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της για τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στον Τύπο, χωρίς το ζευγάρι να γνωρίζει το παραμικρό:

«Ποιοι πιστεύουν ότι οι φωτογραφίες στο περιοδικό ήταν στημένες; Δεν με νοιάζει! Άμα είσαι καλά δεν σε νοιάζει τίποτα Σάσα! Δεν ενοχλήθηκα όταν βγήκαν οι φωτογραφίες αλλά με πείραξε το γεγονός ότι δεν με πήραν τηλέφωνο από το περιοδικό να μου το πουν και το είδα πρώτη φορά στο περιοδικό. Ξέρεις πολύ καλά ότι όταν υπάρχει φωτογραφικό υλικό σε παίρνουν πάντα οι άνθρωποι του περιοδικού να σου πουν έχουμε αυτό κι αυτό, θες να γράψουμε κάτι; Ή το κόβεις γιατί έχεις καλές σχέσεις ή λες κάτι. Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο».

Δείτε τη συνέντευξη της Νικολέτας Ράλλη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News