Πρεμιέρα με... κλάματα έκανε το Next Top Model

Life
Πρεμιέρα με... κλάματα έκανε το Next Top Model

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άσκησαν σκληρή κριτική σε μία διαγωνιζόμενη που είχε κάνει αισθητικές παρεμβάσεις

Πρεμιέρα έκανε το Greece’ s Next Top Model και μία από τις κοπέλες που εντυπωσίασαν τους κριτές ήταν και η Ιωάννα Μπέλλα.

Όμως οι αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο και το στήθος της, δυσαρέστησαν τους τέσσερις κριτές η οποίοι την έκριναν αυστηρά γι’ αυτό που έβλεπαν παρά το γεγονός ότι είναι μία πολύ όμορφη κοπέλα, όπως παραδέχτηκαν όλοι.

Η Ιωάννα αφού περπάτησε στην πασαρέλα και άφησε με το στόμα ανοιχτό τους κριτές, της ζητήθηκε να πλησιάσει στο φωτογράφο Δημήτρη Σκουλό.

Η ίδια παραδέχτηκε πως έχει πειράξει τα χείλη της, έχει κάνει αυξητική στήθους και έχει βάλει βλεφαρίδες.

«Τι έχεις πειράξει στο πρόσωπο σου; Εγώ αν σε φωτογραφήσω δεν ξέρω τι θα κάνω με τα χείλη. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να τα μαζέψω γιατί είναι κάτι που τραβάει αμέσως τη ματιά σε κάποιον που σε βλέπει, είτε φωτογραφία, είτε βίντεο, είτε οτιδήποτε. Άντε πες στην φωτογραφία το κλέβεις… στο βίντεο;» σχολίασε ο γνωστός φωτογράφος,

«Σε βρίσκω πάρα πολύ εντυπωσιακή. Είσαι μια κουκλάρα. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι άντρες σταματάνε στο δρόμο να σε κοιτάξουν, αλλά τα πράγματα που φαίνονται ψεύτικα στην εικόνα είναι πολύ περιοριστικά», είπε ο Άγγελος Μπράτης.

Όσον αφορά στη Βίκυ Καγιά, δήλωσε αντίθετη σε όλες αυτές τις παρεμβάσεις που έχει κάνει η νεαρή κοπέλα: «Εμένα προσωπικά με ενοχλεί πάρα πολύ το στήθος. Σε ήθελα στεγνή. Στεγνή μοντελάρα. Αν σκεφτόσουν σοβαρά τη μόδα και το μέλλον σου σε αυτή, γιατί να τα κάνεις όλα αυτά; Δεν τα χρειάζεσαι. Είναι μια κούκλα, αλλά έχει παρέμβει λάθος στο σώμα της».

Η διαγωνιζόμενη Ιωάννα Μπέλλα δεν άργησε να ξεσπάσει σε κλάματα, ενώ οι άντρες της κριτικής επιτροπής αποφάσισαν πως δεν μπορούσε να συνεχίσει στο διαγωνισμό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News