Συγκλονίζει η Βίσση για τη φωτιά στο Μάτι:  «2 λεπτά αργότερα η μητέρα μου θα ήταν νεκρή»

Life
Συγκλονίζει η Βίσση για τη φωτιά στο Μάτι:  «2 λεπτά αργότερα η μητέρα μου θα ήταν νεκρή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζουν οι περιγραφές της γνωστής τραγουδίστριας, Άννας Βίσση για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, τη Δευτέρα 23 Ιουλίου

«Άνοιξε» την καρδιά της σε Κυπριακή τηλεοπτική εκπομπή η γνωστή τραγουδίστρια, Άννα Βίσση, σχετικά με τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, όπου διαθέτει εξοχική κατοικία η αδερφή της, Νίκη.

Το σπίτι της αδερφής της καταστράφηκε από την πυρκαγιά, όπως είπε η ίδια, ενώ συγκλονίζουν και τα όσα δήλωσε για τη μητέρα της, η οποία βρισκόταν στο εξοχικό της Νίκης την ώρα της πυρκαγιάς.

«Η μητέρα μου πιστεύω για 2-3 λεπτά μπορεί να ήταν ένα από ένα από τα θύμα. Δεν ήθελε να φύγει, δεν το πίστευε. Ευτυχώς ήταν εκεί τα εγγόνια της και φίλοι που τη... μάζεψαν με το ζόρι, την έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και έφυγαν. Ηταν από εκείνος που πήγαν προς τη σωστή κατεύθυνση», δήλωσε συγκλονισμένη η Άννα Βίσση.

 «Ζούσα όλο το δράμα της αδελφής μου, ήταν στα τηλέφωνα, έψαχνε τον άνδρα της, τα παιδιά της... Δε θα ξεχάσω τη στιγμή που της είπε ο άνδρας της ότι έβλεπε το σπίτι να καίγεται. Ήταν πολύ σκληρό», συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News