Έφυγε από το ΣΚΑΪ η Άννα Μπουσδούκου - Ποιος θα πάρει τη θέση της;

Life
Έφυγε από το ΣΚΑΪ η Άννα Μπουσδούκου - Ποιος θα πάρει τη θέση της;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής παρουσίας, η δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην καριέρα της

Ανατροπή στο σχεδιασμό του ΣΚΑΪ προκαλεί απόφαση της Άννας Μπουσδούκου να αποχωρήσει από το σταθμό.

Η δημοσιογράφος, που παρουσίαζε καθημερινά το ενημερωτικό μαγκαζίνο «ΣΚΑΪ τώρα», ανακοίνωσε στους ιθύνοντες του καναλιού την απόφασή της να μην επιστρέψει για τη νέα σεζόν, διακόπτοντας τη μεταξύ τους συνεργασία.

Η αλλαγή στην καριέρα της

Μάλιστα, δεν φεύγει από τον ΣΚΑΪ για να πάει σε άλλο κανάλι, αλλά για να αναλάβει διοικητική θέση στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», με το οποίο είχε ήδη συνεργασία, αναλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, υποστηρικτικό ρόλο στον τομέα υποτροφιών για δημοσιογράφους, αλλά και σε σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ποιος θα πάρει τη θέση της;

Η αποχώρηση της δημοσιογράφου, που αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες, ανατρέπει τα δεδομένα για την ΣΚΑΪ, ο όποιος θα πρέπει τώρα να καλύψει τη ζώνη 10-12. Επικρατέστερη να πάρουν τη θέση αυτή είναι και ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος. Στην άλλοτε δική τους ζώνη (12-2) έχει ήδη αποφασιστεί ότι θα βρεθεί τη νέα σεζόν η Τατιάνα Στεφανίδου και έτσι οι "Αταίριαστοι" αναμένεται να μεταφερθούν δύο ώρες νωρίτερα για να καλύψουν το slot στην πρωινή ζώνη.

Πηγή: fthis.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News