Ξανά μαζί Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας;

Life
Ξανά μαζί Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίσθηση είχε κάνει τους προηγούμενους μήνες ο νέος έρωτας στην ελληνική showbiz, που δεν είναι άλλος από αυτόν του πολιτικού, Βασίλη Κικίλια, και του γνωστού πρώην μοντέλου και παρουσιάστριας, Τζένης Μπαλατσινού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι φαίνεται πως είχε χωρίσει για κάποιο διάστημα, ωστόσο, όπως φαίνεται, ο έρωτάς τους, είναι «δυνατότερος» από τα προβλήματα που τους έφεραν στο χωρισμό.

Όπως αναφέρεται σε περιοδικό, το πρώην ζευγάρι διατηρεί ακόμα επαφές, όμως δεν έχουν λύσει κάποια θέματα που προέκυψαν ανάμεσα τους και έδωσα ένα τόσο βίαιο τέλος στη συγκατοίκηση τους.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, προσπαθούν όμως, αλλά είναι αποφασισμένοι να μην αποκαλύψουν σε κανέναν το γεγονός ότι παλεύουν για τη σχέση τους πριν να είναι απόλυτα βέβαιοι ότι θα προχωρούν ξανά μαζί.

Έτσι, ο Βασίλης Κικίλιας πήγε στην Πατμό για να συναντήσει την Τζένη στο σπίτι της, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς. Ο Βασιλής Κικίλας έμεινε λίγες ημέρες στην Πάτμο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το περιβάλλον των δύο εμπλεκόμενων και αυτές τις λίγες ημέρες οι δυο τους δεν βγήκαν καθόλου από το σπίτι της παρουσιάστριας. Έμειναν μέσα, μιλώντας κυρίως, αλλά και προσπαθώντας να λύσουν τα θέματα τους και να έρθουν ακόμη πιο κοντά, ξεπερνώντας τα προβλήματα του παρελθόντος.

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες είχαν κανονίσει, μάλιστα, ακόμη και μια απόδραση, αλλά ο Βασίλης Κικίλιας επέστρεψε στην Αθηνά και εκεί τον πέτυχαν οι μεγάλες φωτιές της 23ης Ιουλίου, γεγονός που τον κράτησε στην πρωτεύουσα και στο καθήκον του ως πολιτικός.

Δεν αποκλείεται όμως, όταν όλα αυτά τελειώσουν, οι δυο τους να πάνε και πάλι κάπου για λίγες μέρες μαζί, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τον λίγο αλλά πολύτιμο χρόνο που περνάνε μαζί.

Πηγή: youweekly.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News