Αποκάλυψε τις «χρυσές» απολαβές από την τηλεόραση η Α.Παναγιωτοπούλου

Life
Αποκάλυψε τις «χρυσές» απολαβές από την τηλεόραση η Α.Παναγιωτοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλύψεις έκανε η γνωστή ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου που μίλησε για τις τεράστιες απολαβές που έπαιρνε τις «χρυσές» εποχές της τηλεόρασης αλλά και τις όμορφες στιγμές από τα γυρίσματα που ξεχώρισε.

Σε συνέντευξή της στο "Καλοκαίρι μαζί", δήλωσε: «Οι απολαβές ήταν πολύ μεγάλες τότε. Δηλαδή, εγώ είχα φτάσει -δεν θα πω σε ποιο σίριαλ- να παίρνω 1 εκατομμύριο το επεισόδιο. Δηλαδή, 4 εκατομμύρια (δραχμές) τον μήνα!».

Για το σίριαλ Ντόλτσε Βίτα σημείωσε :«Είχαμε περάσει πολύ καλά στο Ντόλτσε Βίτα και κάναμε και τρέλες πολλές. Ήταν έξυπνα γραμμένο αυτό, πολύ έξυπνα γραμμένο. Υπήρχαν κάποιες σκηνές, μία που ήταν αδύνατον να την παίξουμε με την Κατιάνα από το γέλιο. Είναι μία που μου λέει πόσα βιβλία έχει και κάποια στιγμή μας έπιασε τέτοιο γέλιο και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τη σκηνή. Η Κατιάνα είναι μια γλύκα. Είμαστε φίλες από τη σχολή».

Τέλος αναφερόμενη στη «Μαντάμ Σουσού» τόνισε: «Στην τηλεόραση θυμάμαι με νοσταλγία τη Μαντάμ Σουσού μακράν. Τη λάτρευα από το βιβλίο, είχα έρωτα με τη Μαντάμ Σουσού. Όταν μου την πρότειναν είπα "Χριστέ μου σε ευχαριστώ"! Δεν είδα τη φετινή Σουσού, δεν ήθελα. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να πετάγομαι εγώ μέσα στη μέση. Κάνει η Δήμητρα τη Σουσού, τι δουλειά έχω εγώ; Το θεώρησα χοντράδα να πάω να δω τη Μαντάμ Σουσού»..

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News