Σε κλινική στα Χανιά ο ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου

Life
Σε κλινική στα Χανιά ο ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεατρική Παράσταση
Παρασκευή,03 Αυγ 2018, 21:30
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Στο νοσοκομείο «έστειλε» το γνωστό ηθοποιό, Μάκη Παπαδημητρίου, το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Μάλιστα, ο ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά για τις ανάγκες της περιοδείας της παράστασης «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη, στην οποία και πρωταγωνιστεί, νοσηλεύτηκε χτες σε κλινική των Χανίων. 

Για το λόγο αυτό, η χτεσινή προγραμματισμένη παράσταση ακυρώθηκε, όπως επίσης ακυρώθηκε και η σημερινή, καθώς, το πρόβλημα της υγείας του συνεχίζεται, παρά την ιατρική φροντίδα που του παρασχέθηκε στην κλινική.

Όπως αναφέρει, χαρακτηριστικά, η σχετική ανακοίνωση: «Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης ζητάει συγνώμη από τους θεατές για την εκ νέου ακύρωση της αποψινής παράστασης 2/8 του έργου «ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ» στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου».

Αναφορικά με το εάν πραγματοποιηθεί η αυριανή (3/8) παράσταση θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Τι θα κάνουν όσοι είχαν εισιτήριο για τη χτεσινή παράσταση;

Όσοι είχαν εισιτήριο για τη χτεσινή παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης, μπορούν είτε να το χρησιμοποιήσουν στην παράσταση που ίσως πραγματοποιηθεί αύριο, είτε να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με νωρίτερη ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης:

«Όλοι όσοι είχαν εισιτήρια για τη χθεσινή παράσταση 1/8, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν σε οποιαδήποτε από τις δύο επόμενες παραστάσεις (παρακαλούμε προσερχόμενοι στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου να περνάτε από το ταμείο ώστε να δοθεί νέα αριθμημένη θέση, το ταμείο θα ανοίξει στις 19:00).

Όσοι επιθυμούν να τα εξαργυρώσουν μπορούν να το πράξουν έως την Παρασκευή 3/8, είτε από τα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης (εργάσιμες ώρες), είτε από το ταμείο του θεάτρου Ανατολικής Τάφρου και ώρα 19:00.», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News