Φουλ ερωτευμένος με την κατά 16 χρόνια μεγαλύτερή του Μ. Καλάβρια ο Δημ. Αλεξάνδρου!

Life
Φουλ ερωτευμένος με την κατά 16 χρόνια μεγαλύτερή του Μ. Καλάβρια ο Δημ. Αλεξάνδρου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτευμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και δεν έχει κανένα λόγο να κρύβεται πλέον, εμφανίζεται όλο και πιο συχνά με την Μαρία Καλάβρια στο πλάι του.

Η σχέση τους μετρά σχεδόν ένα χρόνο, καθώς είναι μαζί από πέρυσι το καλοκαίρι, λίγο πριν ο Δημήτρης συμμετάσχει στο reality επιβίωσης Nomads. Όσοι τους γνωρίζουν, μιλάνε για δυο ανθρώπους με πολλά κοινά, αφού και οι δυο προέρχονται από τον χώρο του modelling.

Το αγαπημένο ζευγάρι, που δεν απασχολείται από τη διαφορά ηλικίας, καθώς ο Δ. Αλεξάνδρου είναι 31 ετών και η Μαρία Καλάβρια 47 ετών, κάνει σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις και προσπαθεί να κρατά όσο περισσότερο μπορεί τη σχέση του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, εδώ και τελευταίες μέρες, ο Δημήτρης και η Μαρία απολαμβάνουν ολιγοήμερες διακοπές στην Μύκονο μόνο οι δυο τους.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το γνωστό μοντέλο και την καλλονή σύντροφό του να περπατούν στα σοκάκια του κοσμοπολίτικου νησιού, αρκετά χαλαροί και ευδιάθετοι, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Πηγή: thecaller.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News