Η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει με το γιο της, Νικήτα, και τον πρώην σύζυγό της

Life
Η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει με το γιο της, Νικήτα, και τον πρώην σύζυγό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν ένας στόχος υλοποιείται και ένα όνειρο πραγματοποιείται, η χαρά δεν μπορεί παρά να είναι ένα συναίσθημα που αυτονόητα προκύπτει.

Μια φωτογραφία δύσκολα μπορεί να περιγράψει την συγκίνηση και την υπερηφάνεια που μπορεί να νιώθει μια μητέρα όταν βλέπει το παιδί της να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του, μετά επιμονή και προσπάθεια.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι η ήρεμη δύναμη στη ζωή των γιων της, του Νικήτα και του Άρη. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Ιnstagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία και ένα βίντεο από την αποφοίτηση του γιου της.

Ο Νικήτας Αργυρόπουλος ποζάρει με την μητέρα του και τον πατέρα του, Δημήτρη Αργυρόπουλο και οι τρεις τους δείχνουν ιδιαίτερα συγκινημένοι.

Η Μαρία Μπακοδήμου δημοσίευσε ακόμα ένα βίντεο στο οποίο οι απόφοιτοι του κολεγίου πετάνε τα καπέλα τους ψηλά στον αέρα. «Ήρθε να πετάξουμε τα καπέλα.» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Λίγο πριν απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και λίγο μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του reality που παρουσίασε στον ΣΚΑΙ, έζησε μια ιδιαίτερη στιγμή του γιου της που σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου σπουδών και μιας πολλά υποσχόμενης σταδιοδρομίας.

Φωτογραφία από την αποφοίτηση του γιου του, δημοσίευσε και ο εκδότης Δημήτρης Αργυρόπουλος, όπως γράφει το bovary.gr.

Αποφοιτησαμε 👏👏👏🎉❤️🙏

A post shared by Mariabacodimou (@mariabacodimou) on

We did it!!!so emotional! Bravo niki! #proudfamily #prouddad

A post shared by Dimitris Argyropoulos (@dimitrisargyropoulos) on

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News