Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Μένιος Φουρθιώτης

Life
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Μένιος Φουρθιώτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλύψεις στο πλατό της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», την οποία παρουσιάζει ο Μένιος Φουρθιώτης, καθώς ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι θα… «κατέβει» στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Μάλιστα, από τις αντιδράσεις τους, ούτε οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής φαίνεται να γνώριζαν ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές ο Μένιος Φουρθιώτης θα είναι υποψήφιος στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, όπως ο ίδιος ανέφερε.

Ο παρουσιαστής δήλωσε, μεταξύ άλλων ότι η συγκεκριμένη απόφαση θα ανακοινωθεί και επίσημα μέχρι το τέλος του Ιούλη, ενώ ανέφερε πως δεν έχει να κάνει «Ούτε με πολιτικά χρώματα, ούτε με τίποτα…».

Ο ρόλος του πρόκειται να είναι συγκεκριμένος στο Δήμο, καθώς, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω ζητήσει να αναλάβω το εμπορικό κομμάτι του συγκεκριμένου δήμου. Από τις πολύ μεγάλες εταιρείες της χώρας θα ζητήσω, επειδή αυτό το κανάλι χτίστηκε από το μηδέν στα οικονομικά και πουλήθηκε κερδοφόρο, να κάνουμε το ίδιο.

Θα ζητήσω να βοηθήσουν τους δημότες, τους ανθρώπους που δεν μπορούν να πάρουν φάρμακα, τους ανθρώπους που έχουν παιδιά και δεν μπορούν να βρουν θέσεις εργασίας και να έχουν ένα μηνιαίο ποσό σαν εισόδημα.»

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News