default-image

Πόσο πωλείται το σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού στην Πάτμο;

Life
Πόσο πωλείται το σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού στην Πάτμο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο σφυρί βγαίνει το αρχοντικό της Τζένης Μπαλατσινού στην Πάτμο. Μετά το διαζύγιο από τον Πέτρο Κωστόπουλο και τα οικονομικά προβλήματα του ζευγαριού που προέκυψαν μετά την κρίση, η Τζένη Μπαλατσινού προσπαθεί να τσαθεί και πάλι στα πόδια της.

Μπορεί να πέρασε χαλαρά καλοκαίρια στην Πάτμο με το Βασίλη Κικίλια και να απόλαυσε τις διακοπές στο σπίτι της, τώρα όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα πουλάει το αρχοντικό.

 Όπως αναφέρει η  Αλεξάνδρα Τσόλκα "Μα, όπως όλες οι αγάπες, μεγάλες ή μικρές, κάποτε τελειώνουν, η Τζένη Μπαλατσινού πάει για αλλά λιμάνια, νησιά και καταφύγια, πουλώντας το αρχοντικό της, έναντι 500.000 ευρώ".

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Happy Day όμως ο Βασίλης Γρηγορόπουλος έδωσε όμως διαφορετική διάσταση στο θέμα αναφέροντας: «Να διευκρινίσουμε ότι είναι στην Πάτμο και απολαμβάνει ήδη τις καλοκαιρινές της διακοπές η κα Μπαλατσινού. Στην ουσία πουλάει δύο μισογκρεμισμένα σπίτια, δύο χαλάσματα στη Χώρα που είχε πάρει, έχοντας βγάλει και την άδεια ανοικοδόμησης για τα συγκεκριμένα. Ήθελε να επενδύσει σε κατοικίες εκεί. Το ποσό δεν φτάνει, ούτε πλησιάζει στο ποσό που είπαμε του μισού εκατομμυρίου για το ένα σπίτι, όπως αναφέραμε. Μένει εκεί, έχει τρέλα με το νησί και με το σπίτι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News