Πένθος για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη

Life
Πένθος για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η γνωστή ηθοποιός, Ζωζώ Σαπουντζάκη, από το θάνατο της αγαπημένης της αδερφής.

«Δεν είμαι σε θέση να ανταποκριθώ σε τίποτα. Η Βάσω για μένα ήταν τα πάντα. Μαζί πορευτήκαμε. Ήταν για μένα το άλλο μου μισό. Πραγματικά θρηνώ». Αυτή είναι η εξομολόγηση της Ζωζώς Σαπουντζάκη για όσα βιώνει μετά το χαμό της αδερφής της που έφυγε την περασμένη εβδομάδα.

Η γνωστή ηθοποιός ζει στο σπίτι της, στην Κινέττα, όπου βρίσκει παρηγοριά κοντά στη θάλασσα.

Σε αυτό το όμορφο μέρος, Ζωζώ και Βάσω περνούσαν μαζί καλοκαίρια ολόκληρα. Ήταν, εκτός από αδερφές και επιστήθιες φίλες. Η μία δεν είχε μυστικά από την άλλη. Τα θρυλικα Σαπουντζάκια, άλλωστε, άρχισαν μαζί να κάνουν καριέρα. Η Ζωζώ έμελλε να γίνει μεγάλη και τρανή κατακτώντας το θέατρο, τον κινηματογράφο και τις μεγάλες πίστες. Η Βάσω, από την άλλη, προτίμησε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Εκείνη τη συμβούλευε και η Ζωζώ την άκουγε πάντα, γιατί πίστευε στο ένστικτό της. Τα δάκρυα της «βασίλισσας της νύχτας» για το θάνατο της αδερφής της δεν έχουν στεγνώσει ακόμη. Μπορεί η ίδια να ήταν πάντα η χαρά της ζωής ωστόσο ο θάνατος της πολυαγαπημένης αδερφής της την έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και να λυγίσει.

«Η Βάσω ήταν άρρωστη δύο χρόνια. Το προσπαθούσε, όμως δεν άντεξε. Θα προσπαθήσω να πορευτώ μόνη μου και να ξεπεράσω τον χαμό της» δηλώνει η συγκινημένη Ζωζώ.

Στην ερώτηση τι θα ήθελε να θυμάται ο κόσμος για την αδερφή της η Ζωζώ ραγίζει καρδιές: «Πες τους ότι ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος και μια καταπληκτική μάνα. Για μένα ήταν το διαχρονικό φιλαράκι μου».

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News