Γιατί δεν μπορεί να στεριώσει σε σχέση ο Αλέξης Γεωργούλης;

Life
Γιατί δεν μπορεί να στεριώσει σε σχέση ο Αλέξης Γεωργούλης;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο γοητευτικός και ταλαντούχος ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μίλησε για την περίοδο που αποφάσισε να φύγει από το σπίτι του και να πάει στην Αθήνα, πώς έγινε ηθοποιός, για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα αλλά και για τα «πήγαινε – έλα» σε Ελλάδα και Αμερική.

Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα το πόσο σημαντικό ρόλο έχουν παίξει στη ζωή του κάποιες γυναίκες. Ωστόσο, πολλές γυναίκες μπορεί να «καίγονταν» να βρίσκονται δίπλα στον Αλέξη Γεωργούλη, εκείνος όμως δηλώνει πως είναι ελεύθερος τα τελευταία 3 χρόνια και δεν έχει κάνει σχέση.

Αποκαλύπτει μάλιστα το λόγο:

«Έχω τώρα τρία χρόνια που δεν είμαι σε σχέση. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος για ό,τι προκύψει. Αυτό δεν είναι καλό για να κρατηθεί μια σχέση. Μπορεί να προκύψει κάτι άλλο και να φύγεις. Όταν είσαι ανοιχτός η ροή δεν σταματά, τα ερεθίσματα. Μπορεί να ερωτευτείς, αλλά ο έρωτας δεν σε ρωτάει. Για να έχεις μόνιμη σχέση πρέπει να έχεις σχέδιο. Χωρίς σχέδιο, αγάπη δεν μπορεί να στεριώσει. Να πεις ότι είμαι εδώ, θα κάνω αυτές τις θυσίες για να κρατηθώ εδώ, αν κάτι δεν μου αρέσει θα κάνω πίσω για να δώσω χώρο στον άλλο.

Οι θυσίες αυτές γίνονται όχι γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, αλλά γιατί το επιλέγεις. Αν το κάνεις επειδή δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, είσαι δέσμιος μιας κατάστασης, όπου ο άλλος αρχίζει να το εκμεταλλεύεται, οπότε η σχέση αρχίζει να αρρωσταίνει. Άρα φεύγεις», ανέφερε ο ηθοποιός.

Δείτε τη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News