default-image

Αυτές είναι οι νέες πρωινές εκπομπές των καναλιών για το καλοκαίρι

Life
Αυτές είναι οι νέες πρωινές εκπομπές των καναλιών για το καλοκαίρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυρετωδώς ετοιμάζονται τα τηλεοπτικά κανάλια για το πρωινό πρόγραμμα του καλοκαιριού.

Πέτρος Καρσιώτης και η Βίκυ Χαντζή στον Alpha

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Alpha: Από τις 9 Ιουλίου, ο Alpha είναι παντού: στην πόλη, στην περιφέρεια, στα νησιά, σε κάθε γωνιά της χώρας. Δευτέρα με Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 11:00, ο Πέτρος Καρσιώτης και η Βίκυ Χαντζή, με εγκυρότητα, χαμόγελο και θετική διάθεση, προβάλλουν όσα συμβαίνουν γύρω μας και αναζητούν την αισιόδοξη πλευρά των γεγονότων. Η επικαιρότητα όπως είναι αλλά και όπως θα θέλαμε να είναι, ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγία. Ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, νέα από κάθε σημείο της Ελλάδας και το εξωτερικό, άμεση επικοινωνία με τους τηλεθεατές.

Οι εκπομπές του ΑΝΤ1

Αντίστοιχα στον ΑΝΤ1 η Μαντώ Γαστεράτου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zappIT, θα είναι κεντρικό πρόσωπο στην ψυχαγωγική εκπομπή που θα βγάλει στον αέρα τον Ιούλιο, μόλις ολοκληρωθεί το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά. Μάλιστα, τις αμέσως επόμενες ημέρες η Μαντώ Γαστεράτου θα μπει στο πλατό για να δοκιμαστούν δίπλα της οι «υποψήφιοι» που θα την πλαισιώσουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Όσο για το ποιοι θα είναι αυτοί τελικά, τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι αυτή τη στιγμή.

Για τη ζώνη 07:00 – 10:00, όμως, ο έχει καταλήξει στους καλοκαιρινούς διαδόχους του Γιώργου Παπαδάκη. Πρόκειται για τρία τηλεοπτικά ζευγάρια, τα οποία θα εναλλάσσονται ανά τρεις εβδομάδες. Αυτοί -κατά σειρά εμφάνισης- είναι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι: Ντίνος Σιωμόπουλος – Στεφανία Μουρελάτου, Νίκος Ρογκάκος – Μπάγια Αντωνοπούλου, Γιώργος Κούρος – Δημήτρης Κοτταριδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News