Κουμπάρος στο γάμο γνωστού Δημάρχου ο Κώστας Καραμανλής  

Life
Κουμπάρος στο γάμο γνωστού Δημάρχου ο Κώστας Καραμανλής  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χρέη»… κουμπάρου θα αναλάβει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο Κώστας Καραμανλής, λοιπόν, θα αλλάξει τα στέφανα στο γάμο του δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου και της αγαπημένης του, Εύας Ντογιάκου, η οποία είναι κόρη του πρώην εισαγγελέα Εφετών, Ισίδωρου Ντογιάκου.

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πρώην ευρωβουλευτής αποχαιρετά την εργένικη ζωή του για πάντα στις 21 Ιουλίου.

Ο Γιώργος Παπανικολάου, μιλώντας σε εφημερίδα, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την όμορφη αυτή μέρα της ζωής του, αλλά και για τη σύντροφό του:

Γαμπρός, λοιπόν, δήμαρχε;

Τα έφερε έτσι η ζωή, και αυτό πραγματικά είναι δώρο από τον Θεό, και γνώρισα τη μελλοντική μου σύζυγο ακριβώς πριν από δυο χρόνια. Παντρευόμαστε στις 21 Ιουλίου στον Άγιο Κωνσταντίνο. Μέσα σε όλη αυτή την ένταση βρέθηκε η… ηρωίδα που με αντέχει. Τη λένε Εύα, είναι δικηγόρος και είναι ένας απίστευτος άνθρωπος που δεν φανταζόμουν ότι θα συναντήσω. Έναν άνθρωπο που θα με καταλαβαίνει και θα μπορεί να αντέξει τη ζωή μου.

Γνωριστήκαμε τυχαία στο Ευγενίδειο Νοσοκομείο, όπου βρέθηκα για ένα θέμα υγείας συγγενούς μου, και ήταν εκεί νομική σύμβουλος. Έτσι τη γνώρισα.

Έρωτας με την πρώτη μάτια;

Κάπως έτσι. Μόλις την είδα, ρώτησα ποια είναι… Είδα μπροστά μου μια ωραία κοπέλα, η οποία όμως, εκτός από την ομορφιά της, εξέπεμπε και πολλή ζεστασιά.

Πώς νιώθεις που κλείνεις το κεφάλαιο «εργένικη ζωή»;

Επειδή ταιριάζουμε πολύ με την Εύα είναι κάτι φυσιολογικό, τελικά. Μπορεί κάποτε να το αισθανόμουν αγχωτικό, αλλά πολύ ήρεμα φθάνουμε σε αυτό. Τώρα τυπώνουμε τα προσκλητήρια κι έχουμε νοικιάσει το σπίτι μας. Άλλωστε, ο έρωτας για μένα είναι έμπνευση.

Τη θαυμάζεις;

Ναι, τη θαυμάζω γιατί εργάζεται σκληρά και παλεύει καθημερινά να σταθεί στη μαχόμενη δικηγορία που δεν είναι καθόλου εύκολο σήμερα. Εκείνη, όμως, τα καταφέρνει εξαιρετικά καλά. Τη θαυμάζω διπλά, γιατί με αντέχει κιόλας.

Ποιος θα σας παντρέψει;

Κουμπάρος είναι πάντα κάποιος πολύ αγαπημένος. Η επιλογή του κουμπάρου γίνεται μόνο με αυτό το κριτήριο. Είναι μεγάλη τιμή, χαρά και συγκίνηση που ένας άνθρωπος που αγαπάω και αγαπάμε πολύ μας κάνει την τιμή να είναι μαζί μας εκείνη την ημέρα: ο Κώστας Καραμανλής. Για μένα, ο Καραμανλής είναι οικογένειά μου. Χρόνια μού έλεγε «πότε θα παντρευτείς…». Με παρότρυνε… «άντε, παντρέψου».

Κι επειδή «σήμερα γάμος γίνεται», να ρωτήσω: Το παραδοσιακό ταξίδι του μέλιτος θα υπάρξει;

Θα γίνει ο γάμος μας και θα χαρούμε να είμαστε με φίλους και συγγενείς. Δεν θα έχουμε μετά κάποιο τραπέζι κάτι, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και οργανωτικά δεν είναι εφικτό να γίνει κάτι. Θα πάμε τον Αύγουστο διακοπές, όπως θα πηγαίναμε έτσι κι αλλιώς, για λίγη ξεκούραση.

Έχεις διαλέξει γαμπριάτικο κοστούμι;

Όχι. Η Εύα το νυφικό της το διάλεξε. Εγώ τίποτε και έχει αρχίσει τώρα και μου το λέει.

Τι κάνεις για εκείνη καθημερινά;

Φτιάχνω πρωινό, επειδή ξυπνάω νωρίς. Συνήθως ξυπνάω λίγο μετά τις 6 ή τις 6.30.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News