Πλήρωσε… 1.022 € σε ταξί πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια

Life
Πλήρωσε… 1.022 € σε ταξί πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάνω από 1.000 ευρώ χρειάστηκε να πληρώσει πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, προκειμένου να μη… χάσει τη συναυλία!

Πρόκειται για τη Βίκυ Λέανδρος, η οποία έχασε την πτήση από Κολωνία για Βερολίνο και αναγκάστηκε να πάρει ταξί και για μία διαδρομή 575 χιλιομέτρων (από την Κολωνία στο Βερολίνο) χρειάστηκε να πληρώσει 1022 ευρώ.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο ταξιτζής που την μετέφερε, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής «έσπαγε το κεφάλι του» να καταλάβει ποια είναι η κυρία, και τελικά τα κατάφερε όταν η σπουδαία τραγουδίστρια είχε ήδη αποβιβαστεί.

Η Λέανδρος έπρεπε να πάει σε συναυλία στο Βερολίνο. Έτσι, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να πάρει ένα ταξί από το αεροδρόμιο για να φθάσει έγκαιρα στον προορισμό της.

Η Ελληνίδα μπήκε στο ταξί του 44χρονου Μπάρχαμ Χαμασαχλίκ λέγοντάς του:

«Πρέπει να πάω στο Βερολίνο, γρήγορα!»

«Στην αρχή δεν ήξερα ποια ήταν η κυρία. Σκέφτηκα ότι μπορεί να την είχα δει στην τηλεόραση ή σε εφημερίδες», επισημαίνει ο οδηγός ταξί στην εφημερίδα «Bild» και προσθέτει:

«Στη διάρκεια της διαδρομής η Λέανδρος άρχισε να τραγουδάει στα γερμανικά και τα γαλλικά.»

Ο οδηγός από το Κουρδιστάν έμαθε στην διάρκεια της κούρσας η κυρία που… κάτι του θύμιζε είναι από την Ελλάδα. Κι όταν το ταξίμετρο έδειξε 1022,30 ευρώ, η Βίκυ Λέανδρος πλήρωσε το ποσό. Για να ευχαριστήσει μάλιστα τον οδηγό της, τον προσκάλεσε στη συναυλία.

Πηγή: newsbomb.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News