Μετά το "Game of Love" σειρά έχει το "Power of Love" για το ΕΣΡ

Life
Μετά το "Game of Love" σειρά έχει το "Power of Love" για το ΕΣΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον των μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης εμφανίστηκαν το πρωί της Τρίτης οι εκπρόσωποι του νομικού τμήματος του Αnt1 μετά την κλήση που είχαν δεχθεί με αφορμή την καταγγελία για το τηλεοπτικό ριάλιτι Game of Love.

Σύμφωνα με όσα είπε ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ Ροδόλφος Μορώνης, οι εκπρόσωποι του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 ζήτησαν αναβολή, η οποία, ωστόσο, δεν δόθηκε στο κανάλι που προβάλλει το τηλε-ριάλιτι Game of Love. Το Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δεν δέχθηκε τα επιχειρήματα της μη έγκαιρης προετοιμασίας. Ο ΑΝΤ1 ισχυρίστηκε πως η σήμανση που έχουν είναι αυστηρή σε σχέση με τη σήμανση που έχουν άλλα ριάλιτι και πως πρόκειται για ένα παιχνίδι παραπλάνησης και όχι αποπλάνησης.

Εξηγώντας τι έχει συμβεί με το ριάλιτι, οι νομικοί εκπρόσωποι του Ant1 παραδέχθηκαν πως υπήρχαν προβλήματα στα δύο πρώτα επεισόδια, τα οποία -όπως είπαν- στη συνέχεια διορθώθηκαν, καθώς καταβλήθηκε προσπάθεια να εξαλειφθούν.

Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι του ΑΝΤ1 ζήτησαν και πήραν προθεσμία μέχρι τις 29 Μαΐου προκειμένου να καταθέσουν υπόμνημα προς το Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Με την κατάθεση του υπομνήματος ολοκληρώνεται η ακρόαση και στη συνέχεια το ΕΣΡ θα συνεδριάσει, προκειμένου να καταλήξει σε μία απόφαση.

Οι καταγγελίες των πολιτών για το Game of Love ξεπέρασαν τις 150, ενώ η είδηση της ημέρας είναι πως εντός των επόμενων ημερών θα κληθούν και οι εκπρόσωποι του ΣΚΑΙ, καθώς, σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Μορώνης, υπάρχουν καταγγελίες και για το Power of Love.

Αν και πολύ λιγότερες σε σχέση με τις αντίστοιχες του Game of Love, εφόσον υπάρχουν, ο νόμος ορίζει πως πρέπει να γίνει κλήση προς το σταθμό.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News