Είναι τελικά single ο Γιάννης Σπαλιάρας;

Life
Είναι τελικά single ο Γιάννης Σπαλιάρας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Σπαλιάρας συζητά για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια και φαίνεται πως θα ταξιδέψει μέχρι τη Ρωσία.

Το γνωστό μοντέλο σε μία συνέντευξή του στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε για όλα, εκτός από τα προσωπικά του όμως.

Ο πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε: «Έχω κάνει κάποιες επαφές με μια Ρωσική εταιρεία παραγωγής για ένα ρωσικό σίριαλ που συνεργάζονται και κάποιοι Έλληνες και περιμένω να δω. Είναι ρωσική παραγωγή, αλλά ο ρόλος ο δικός μου είναι ρόλος Έλληνα, θα μιλάω ελληνικά σε περίπτωση που προχωρήσει το σενάριο. Έχω κάνει τα ραντεβού μου. Πήγε αρκετά καλά και μένει να πάρουμε το πράσινο φως.»

Όσο για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παρουσιάζει νέο reality αγάπης στον ΑΝΤ1, ο Γιάννης Σπαλιάρας απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα παρουσιάσω το reality αγάπης. Έκανα ένα δοκιμαστικό, δεν ήμουν ο μόνος που πέρασε από το δοκιμαστικό, ήταν και άλλα γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα. Ήταν πολύ ευχάριστο για εμένα και περιμένουμε, δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για το αν θα βγει στον αέρα.»

Ιδιαιτέρως ομιλητικός ήταν για τα επαγγελματικά του σχέδια, όχι όμως και για τα προσωπικά του, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για χωρισμό του μοντέλου με τη Ζωή Τζάνη.

«Ευχάριστο είναι το ενδιαφέρον σου και του κόσμου για τα προσωπικά μου, αλλά εγώ σαν άνθρωπος δεν έχω βασίσει την καριέρα μου σε ερωτικές σχέσεις και σκάνδαλα, οπότε δεν νιώθω υποχρεωμένος να απαντήσω αν έχω χωρίσει ή είμαι σε σχέση. Είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία», ανέφερε στον Γρηγόρη Μπάκα και «Στη Φωλιά των Κου Κου».

«Είσαι ακόμα με τη Ζωή;», επέμενε ο δημοσιογράφος.

«Θα τα μάθετε όλα σύντομα», αρκέστηκε να πει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News