«Πάγωσαν» οι παίκτες με την απόφαση της Δαλάκα - 'Εβαλε «φωτιά» στο twitter

Life
«Πάγωσαν» οι παίκτες με την απόφαση της Δαλάκα - 'Εβαλε «φωτιά» στο twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιφνιδίασε τους πάντες η Κατερίνα Δαλάκα αφού στο χθεσινό αγώνισμα ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί απέναντι σε…άντρα και συγκεκριμένα το Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Οι παίκτες «πάγωσαν» ακούγοντας την απόφαση αυτή. Ο Σάκης Τανιμανίδης διευκρίνισε ότι είναι μια κίνηση που επιτρέπεται και έτσι ξεκίνησε το αγώνισμα. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ήταν μπροστά σχεδόν σε όλη τη διαδρομή, αλλά στο τέλος η Κατερίνα Δαλάκα ήταν αυτή που έφτασε πρώτη στον στόχο. Η πρωταθλήτρια του στίβου ήταν καλύτερη στον στόχο και πήρε τελικά τη νίκη.

Βέβαια η απόφαση της Δαλάκα έβαλε «φωτιά» στο twitter αφού πολλοί έκαναν λόγο εγωιστική κίνηση ματαιοδοξίας.

Στο παρασκήνιο, αυτό που οδήγησε στην απόφαση της αθλήτριας, ήταν η ανακοίνωση τη Ροδάνθης ότι δεν θα παίξει, γιατί θα μπορούσε να προκληθεί πρόβλημα με τους φακούς επαφής της. Αυτό έδωσε αυτόματα το δικαίωμα στους Διασήμους να κάνει δύο συνεχόμενες επιλογές στα ματσαρίσματα. Έτσι η Κατερίνα Δαλάκα, ανακοίνωσε ότι θα παίξει κόντρα στον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Πάντως στο χθεσινό Survivor υπήρξε και αποχώρηση. Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης αφήνει οριστικά πίσω του τον Άγιο Δομήνικο αφού αποχώρησε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News