Αποχώρηση «βόμβα» και «καρφιά» στο Survivor

Life
Αποχώρηση «βόμβα» και «καρφιά» στο Survivor

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aποχώρησε από το Survivor ο Στέλιος Κρητικός αφήνοντας τους πάντες άφωνους καθώς ο ηθοποιός ήταν πολύ αγαπητός και δημοφιλής παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ θεωρείται ότι βοηθούσε καθοριστικά στην καθημερινότητα και την αντιμετώπιση των δυσκολιών που βίωναν οι παίκτες.

Όπως ανέφερε ο Στέλιος Κρητικός: «Το διαισθανόμουν και μπορούν οι συμπαίκτες μου να το επιβεβαιώσουν. Μου αρέσει που πληρώνω εγώ τη σιωπή μου και την προστασία μου. Έτσι είμαι σαν άνθρωπος και δεν πρόκειται να αλλάξω κι έτσι θα συνεχίσω να κάνω. Να προστατεύω τους ανθρώπους. Φεύγω με πολύ καθαρή τη συνείδησή μου. Και γι’ αυτό είπα αν τελείωσε η ψηφοφορία, τώρα θα μιλήσω γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω κανέναν».

Ωστόσο από το συμβούλιο δεν έλειψαν οι αιχμές και τα καρφιά εναντίον του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου.

«Όταν κάναμε τη μοιρασιά στο φαγητό, μόλις έφυγαν οι γυναίκες, αυτό που ακούμε “είναι δυνατόν; Να τρώτε ίδιο οι άντρες και ίδιο οι γυναίκες; Είναι δυνατόν οι γυναίκες να πεινάνε πιο πολύ από εμάς;”. Το ίδιο βράδυ ζητάει από τον Μουρούτσο το φαγητό του. Ο Μιχάλης του το δίνει και την επόμενη μέρα διαπιστώνουμε ότι ο Σώζων είχε φαγητό στην τσάντα του. Απλά ήθελε εκείνο το βράδυ να φάει άλλο φαγητό για να έχει την ασφάλεια ότι “έχω φαγητό”», ανέφερε ο Στέλιος Κρητικός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News