Ο Σρόιτερ παντρεύεται… ξανά την Κρητικιά αγαπημένη του

Life
Ο Σρόιτερ παντρεύεται… ξανά την Κρητικιά αγαπημένη του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν τον ερχόμενο Ιούλιο ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ και η πανέμορφη Κρητικιά αγαπημένη του, Ιωάννα Μπούκη.

Αν και το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, τώρα αποφάσισε να κάνει και θρησκευτικό μαζί με την βάφτιση της μικρότερης κόρης τους, Παυλίνας.

Το νυφικό της όμορφης αισθητικού, Ιωάννας, θα είναι δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και τα μυστήρια θα γίνουν σε κτήμα με λίγους καλεσμένους.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είναι ήδη παντρεμένο, με πολιτικό γάμο, από τις 13 Δεκεμβρίου του 2013, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες: την Παυλίνα και τη Νάντια.

Πως γνωρίστηκε το αγαπημένο ζευγάρι;

Ήταν Δεκέμβριος του 2011, όταν η Ιωάννα Μπούκη συνάντησε για πρώτη φορά τον Αντώνη Σρόιτερ.

Στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία καλλυντικών και έχοντας ακόμη ως έδρα της την Κρήτη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, η όμορφη Ιωάννα είχε πάει με μια φίλη της για φαγητό σε κρητικό εστιατόριο.

Εκείνο το κυριακάτικο μεσημέρι έτυχε να γευματίζει εκεί και ο γνωστός δημοσιογράφος.

Τα στοιχεία που τη γοήτευσαν δεν ήταν μόνο η εμφάνιση, αλλά και η ισχυρή προσωπικότητα του δημοσιογράφου. «Εκτός από πολύ όμορφος άντρας, είναι σοβαρός και έξυπνος. Από την αρχή ένιωσα μεγάλη ασφάλεια μαζί του» εξομολογείται η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η γνωριμία τους συνέπεσε με μια επαγγελματική πρόταση που την καλούσε να πάρει μια απόφαση ζωής: Να μετακομίσει μόνιμα στην πρωτεύουσα.

«Στην αρχή, με τον Αντώνη ήταν ζαριά, δεν ήξερα πού θα καταλήξει. Ομολογώ, όμως, πως η ασφάλεια που μου ενέπνεε έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου. Παράλληλα με την επαγγελματική πρόταση, ένα επιπλέον θετικό στοιχείο ήταν πως είχα και το δικό μου σπίτι στην Αθήνα. Από τη στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία και όλα έμοιαζαν να συνηγορούν για να κάνω αυτό το βήμα, είπα να το ρισκάρω και να μετακομίσω», παραδέχτηκε η Ιωάννα.

Πηγή: iefimerida.gr, reader.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News