Αποκαλύψεις Φαρμάκη για το Survivor: Παίκτριες ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση

Life
Αποκαλύψεις Φαρμάκη για το Survivor: Παίκτριες ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Όλγα Φαρμάκη μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Μιλώντας στο περιοδικό People ανέφερε ότι πολλές από τις δυσκολίες που βίωσαν οι παίκτες δεν προβλήθηκαν από την παραγωγή καθώς κάνει λόγο ακόμα και για παίκτριες που  έπεφταν στην άμμο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Όπως σημειώνει: «Ως παίκτρια δεν μπορούσα να γνωρίζω τι βγαίνει προς τα έξω και τι βλέπει ο τηλεθεατής. Ισχύει, όμως, πως η παραγωγή ήθελε να εστιάσει περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι. Μακάρι να είχαν δείξει πιο πολλά πράγματα σε σχέση με τις κακουχίες που περνούσαμε όταν δεν αγωνιζόμασταν. Ειδικά τον πρώτο καιρό, καθώς φτάσαμε εκεί χειμώνα, βρεχόμασταν στα αγωνίσματα και με την κακοκαιρία που επικρατούσε τα ρούχα μας δεν στέγνωναν. Δεν είχαμε δεύτερη αλλαξιά, με αποτέλεσμα να κοιμόμαστε με βρεγμένα ρούχα». 

Κι συνεχίζει: «Η επιβίωση δεν ήταν καθόλου εύκολη, κάτι που συνειδητοποίησα γρήγορα. Σε πολλούς από εμάς έπεφτε η πίεση, ενώ κάποιοι άλλοι ανέβαζαν πυρετό. Κάποια στιγμή η Ξένια των Rec, η Κατερίνα Δαλάκα, η Μαρία Σαμαρίνου και η Ελένη Χατζίδου, την ώρα που κατέβαιναν από τη βάρκα που τις άφησε στην παραλία ύστερα από τα αγωνίσματα, κάθισαν και οι τέσσερις κάτω στην άμμο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Ήταν μια άσχημη κατάσταση που βίωσαν και προσπαθούσα να είμαι δίπλα στα κορίτσια, για να τα εμψυχώσω», περιγράφει.

«Είχαμε, βέβαια, συνεχή ιατρική παρακολούθηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι συνθήκες ήταν εύκολες. Οφείλω πάντως να πω ότι πέρα από μικροτραυματισμούς στα αγωνίσματα, που τα περιποιήθηκε αμέσως η ομάδα των γιατρών, δεν αντιμετώπισα κανένα σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου» διευκρινίζει η γνωστή fashion blogger.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News