Γυρίστηκε ο τελικός του «Master Chef»: Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής;

Life
Γυρίστηκε ο τελικός του «Master Chef»: Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό άκρα μυστικότητα γυρίστηκε το τελευταίο επεισόδιο του reality μαγειρικής «Master Chef».

Οι δύο παίκτες που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του επόμενου Master Chef είναι ο Χρήστος Γλωσσίδης και ο Τιμολέων Διαμαντής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας, οι άνθρωποι της παραγωγής γύρισαν μόνο το διαγωνιστικό κομμάτι, προκειμένου να μη διαρρεύσει το αποτέλεσμα, οπότε ο νικητής υπάρχει αλλά δεν έχει γυριστεί ακόμα το επεισόδιο με την ανακοίνωσή του.

Ωστόσο, σύμφωνα με διαρροές που δεν επιβεβαιώνονται, ο νικητής είναι ο Χρήστος Γλωσσίδης.

Διπλές αποχωρήσεις

Η ανακοίνωση του νικητή, λοιπόν, θα γίνει live στις αρχές Μαΐου, με πιθανότερες ημερομηνίες τις 5, 6 και 7 του μήνα. Από δω και στο εξής, οι τηλεθεατές του reality μαγειρικής θα παρακολουθούν διπλή αποχώρηση μέσα στην εβδομάδα, οπότε μέσα στις επόμενες 15 μέρες που απομένουν για να ρίξει αυλαία η εκπομπή, θα καταλήξουμε στους δύο καλύτερους.

Ο 28χρονος Τιμολέων είχε από νωρίς ξεχωρίσει, ωστόσο είναι επαγγελματίας σεφ μόλις τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος στην οντισιόν του, έως την ηλικία των 21 ετών ασχολούνταν με αυτοκίνητα.

«Μέχρι τα 21 έκανα ένα εντελώς διαφορετικό επάγγελμα, βαφέας αυτοκινήτων, και εντελώς τυχαία άρχισα να μαγειρεύω. Αυτό με οδήγησε στο να γραφτώ σε μια σχολή και να ασχολούμαι πιο πολύ» είχε δηλώσει στους κριτές κατά τη διάρκεια των οντισιόν.

Από την άλλη, και ο 24χρονος Χρήστος θεωρείται πολύ καλός μάγειρας και, μάλιστα, με αρχηγικές ικανότητες, ίσως γιατί παράλληλα με τη μαγειρική, που δηλώνει ότι είναι η μεγάλη του αγάπη, ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες.

Ξεσπάθωσε η Μάγκυ κατά του Τζώρτζη

H τελευταία γυναίκα παίκτρια στο «Master Chef» αποχώρησε, αυτή τη φορά χωρίς τη θέλησή της, και μιλώντας χθες σε εκπομπή... στόλισε το Τζώρτζη «Ήξερε αρχικά τα πάντα (σ.σ.: γιατί εκείνη αποχώρησε οικειοθελώς την πρώτη φορά). Κοιμόμασταν μαζί στο δωμάτιο, οπότε είχα κλάψει πολλές φορές δίπλα του.

Ο ίδιος ήξερε την κατάσταση, ήξερε όλο το πρόβλημα. Μου είχε πει κιόλας, επειδή είμαι μάνα, ότι θα έφευγα, ενώ αυτός με ήθελε μέσα. Όταν ξαναγύρισα, τον βλέπω απέναντί μου και με αγκαλιάζει. Με το που σβήνουν οι κάμερες, πάει και λέει: “Εγώ δεν τη θέλω τη Μάγκυ, θέλω να φύγω αν μπει η Μάγκυ, γιατί το θεωρώ ανήθικο”» είπε, κατηγορώντας τον πρώην συμπαίκτη της για διπροσωπία, μετά και τις κατηγορίες της Γωγώς πριν από λίγες μέρες για τον ίδιο παίκτη.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News