Συγκλονίζει ο Ηλίας Βρεττός δύο μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο

Life
Συγκλονίζει ο Ηλίας Βρεττός δύο μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ήταν καλεσμένος, ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, δύο μήνες μετά από το πολύ σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός καλλιτέχνης περιέγραψε καρέ - καρέ τα βασανιστικά λεπτά που πέρασε πριν απεγκλωβιστεί από το όχημα της φίλης του.

Αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Ηλίας Βρεττός, που θεωρεί ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, όπως το τόνισε, συγκινήθηκε και έκλαψε.

Μίλησε για το Θεό, πιστεύοντας ότι βίωσε ένα θαύμα, συγκλονίζουν μάλιστα οι  περιγραφές του, αφού τονίζει μεταξύ άλλων: «Θα μπορούσα να ήμουν νεκρός, θα είχα πεθάνει από εσωτερική αιμορραγία».

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν κατά τη διάρκεια που μίλησαν οι γιατροί του, καθώς και οι αγαπημένοι του γονείς, οι οποίοι περιέγραψαν πώς έζησαν εκείνοι την άσχημη αυτή κατάσταση.

Ο τραγουδιστής υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Το μόνο που θέλω να πω για τους γονείς μου είναι ότι έχουν περάσει κι εκείνοι πάρα πολύ δύσκολα, όλη αυτή την περίοδο. Είναι τετριμμένο, αλλά θέλω πραγματικά να τους πω ένα τεράστιο ευχαριστώ. Ξέρω ότι δεν το θέλουν, δεν το χρειάζονται, αλλά με όλη μου την καρδιά του ευχαριστώ. Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι απλά δεν θα τα κατάφερνα σ' αυτή τη φάση...»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News