Για βιασμό ανήλικων αγοριών κατηγορείται ο ζάμπλουτος πεθερός της Πίπα Μιντλετον

Life
Για βιασμό ανήλικων αγοριών κατηγορείται ο ζάμπλουτος πεθερός της Πίπα Μιντλετον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ στη βρετανική κοινή γνώμη από το νέο σκάνδαλο που αγγίζει και την βασιλική οικογένεια.

Ο πεθερός της Πίπα Μίντλετον, της αδελφής της μέλλουσας βασίλισσας δηλαδή, κατηγορείται για το βιασμό δυο ανήλικων αγοριών.

Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μάθιους, του 74χρονου πατέρα του Τζέιμς Μάθιους, συζύγου της Πίπα.

Η βρετανική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την είδηση ότι ο Μάθιους αντιμετωπίζει στη Γαλλία τις βαρύτατες αυτές κατηγορίες. Μάλιστα κρατήθηκε για κάποιες μέρες και αφέθηκε ελεύθερος με σκληρούς περιοριστικούς όρους.

Το παλάτι δεν έχει κανένα σχόλιο επ' αυτού αλλά είναι σίγουρα προβληματισμένο με το νέο αυτό τόσο σοβαρό σκάνδαλο.

Ποιος είναι ο Ντέιβιντ Μάθιους

Γιος ανθρακωρύχου που κατάφερε να φτιάξει μια προσωπική περιουσία 40 εκατ. λιρών, ξεκινώντας από το μηδέν ο Τζέιμες Μάθιους απέκτησε και τίτλο λόρδου. Αυτό που δεν κατάφερε όπως φαίνεται είναι να νικήσει τα πάθη του.

Ο πατέρας του, αφού παράτησε τη δουλειά του ως ανθρακωρύχος, έφτιαξε ένα συνεργείο αυτοκινήτων κοντά στο Γιορκσάιρ. Ο Ντέιβιντ Μάθιους ξεκίνησε να εργάζεται εκεί ως μαθητευόμενος μηχανικός αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι κερδίζεις περισσότερα πουλώντας αυτοκίνητα παρά επισκευάζοντάς τα.

Στο μεταξύ δοκίμασε την τύχη του ως οδηγός σε αγώνες ταχύτητας και θεωρήθηκε μάλιστα ως πολλά υποσχόμενο ταλέντο. Ολα άλλαξαν έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο που είχε. Ενας άλλος οδηγός εξαιτίας του σκοτώθηκε ενώ ο ίδιος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα στα μάτια. Εκεί έληξε και η σταδιοδρομία του στο χώρο αυτό.

Και κάπως έτσι επικεντρώθηκε στην οικοδόμηση της αυτοκρατορίας πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Μέχρι το 1990 επέκτεινε τις επιχειρήσεις του στον τομέα των ακινήτων.

Ο πρώτος του γάμος ήταν με την Ανίτα Τέιλορ, επίσης οδηγό σε αγώνες ταχύτητας. Απέκτησαν μαζί μια κόρη την Νίνα αλλά λίγο αργότερα χώρισαν.

Ο δεύτερος γάμος του ήταν με την καλλιτέχνιδα Τζέιν Πάρκερ, 70 ετών σήμερα, κόρη ενός αρχιτέκτονα από τη Ροδεσία.

Εργαζόταν ως ρεσεψιονίστ στον Christian Dior όταν ο Μάθιους είδε μια φωτογραφία της την ερωτεύτηκε και την παντρεύτηκε. Παντρεύτηκαν διακριτικά οι δυο τους στο Ρότερχαμ, στο τοπικό δημαρχείο. Ο Μάθιους αφού ήπιε ένα ποτήρι σαμπάνια επέστρεψε στη δουλειά του. Αφού το ζευγάρι έζησε για ένα διάστημα σε ένα μπάνγκαλοου στο Ρότερχαμ, μετακόμισε στο Παρίσι και στη συνέχεια στο Μονακό.

Στις διακοπές τους το 1995 αγάπησαν την ξεθωριασμένη αίγλη του ξενοδοχείου Eden Rock στο Σεντ Μπαρθ της Καραϊβικής και το αγόρασαν αμέσως. Μετακόμισαν εκεί και ανακαίνισαν το ξενοδοχείο το οποίο σήμερα χρεώνει χιλιάδες λίρες την κάθε βραδιά. Αποτελεί μάλιστα αγαπημένο καταφύγιο του Μπραντ Πιτ, του Ελτον Τζον και της Μπιγιονσέ.

Επίσης, ο Μάθιους, στην κατοχή του έχει μια τεράστια έκταση στο Γκλεν Αφρικ στη Σκωτία με μια λίμνη γεμάτη πέστροφες και ένα βικτωριανό σπίτι.

Με τη δεύτερη γυναίκα του απέκτησαν τρεις γιους, τον Τζέιμς (σύζυγος της Πίπα), τον Μάικλ και έναν αρκετά μικρότερο τον Σπένσερ.

Ο σύζυγός της Πίπα Μίντλετον πήγε σε δημόσιο σχολείο αλλά όχι και σε πανεπιστήμιο.

Υπήρξε και εκείνος οδηγός αγώνων ταχύτητας και μάλιστα το 1994 κέρδισε το βρετανικό πρωτάθλημα της Renault. Στη συνέχεια βέβαια μετακόμισε στο City ανοίγοντας χρηματιστηριακό γραφείο με τον αδελφό του Μάικ. Ωστόσο το τέλος για τον Μάικ ήταν τραγικό. Ο Μάικ Μάθιους έγινε ο νεότερος Βρετανός που κατέκτησε το Εβερεστ, το 1999. Αλλά δεν επέστρεψε ποτέ, θεωρείται ότι πέθανε εκεί.

Δυο χρόνια μετά το θάνατο του αδελφού του, ο Τζέιμς Μάθιους έφτιαξε την Eden Rock Capital Management και άρχισε να πλουτίζει.

Ο 28χρονος Σπένσερ, από την άλλη, δούλεψε σε κλαμπ της Μεγάλης Βρετανίας ενώ είναι και ριάλιτι σταρ. Γνωστός για τα πάρτι του, καυχιέται δημοσίως για τα σεξουαλικά όργια στα οποία συμμετέχει, ενώ δεν παραλείπει να μιλά και για τη χρήση κοκαΐνης. Ηταν μέχρι πριν λίγο διάστημα το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας. Ωσπου έχασε τα σκήπτρα από τον πατέρα του...

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News