Μπήκε ο... Χάρος στο Survivor και το Twitter παραμιλάει

Life
Μπήκε ο... Χάρος στο Survivor και το Twitter παραμιλάει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέοι παίκτες, νέο «αίμα» μπήκε στο Survivor… παίκτες που δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητοι!

Πρόκειται για έξι νέα άτομα που άλλαξαν τα δεδομένα στο παιχνίδι επιβίωσης και μοιράστηκαν στις δύο ομάδες.

Από τους έξι παίκτες, οι Διάσημοι επέλεξαν τους: Εύη Σκαρώνη – personal trainer, Εύη Σαλταφερίδου – γυμνάστρια, Σώζων Παλαίστρος Χάρος – προπονητής χόκεϊ επί χόρτου, ενώ στους Μαχητές μπήκαν οι: Μαρία Πανταζή – παγκόσμια πρωταθλήτρια kick boxing, Φελίσια Λαπάτη – δημοσιογράφος, Πάνος Θεοδώρου – δημιουργός αθλητικών προγραμμάτων.

Μετά το καλωσόρισμα των παικτών και αφού τακτοποιήθηκαν στις καλύβες, έφτασε η ώρα για το πρώτο αγώνισμα. Όποια ομάδα έφτανε πρώτη στις πέντε νίκες, αυτή θα κέρδιζε το έπαθλο. Από τους Μαχητές έπαιξαν ο Χάρης Γιακουμάτος και ο Ηλίας Γκότσης.

Από τους Διάσημους αγωνίστηκαν ο Γιάννης Τσίλης και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Αυτή η κίνηση των Διασήμων να ρίξουν στην αρένα τον νέο τους παίκτη στάθηκε καθοριστική για να πάρουν τη νίκη με σκορ 5-2.

Φαίνεται πως η είσοδος των νέων παικτών ανανέωσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αφού το βράδυ της Κυριακής η τηλεθέαση στον ΣΚΑΪ θύμισε εποχές Survivor 1. 

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το επεισόδιο της Κυριακής σημείωσε τηλεθέαση 38,6% στο γενικό και 38,9% στο δυναμικό κοινό, γράφει το thetoc.gr.

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το δεύτερο αγώνισμα, στο οποίο αγωνιζόταν και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, τα ποσοστά έφτασαν στο 52,9% στο σύνολο και στο 53,5% στις ηλικίες 18-54.

To Twitter φυσικά δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχο:

https://twitter.com/BxmL1C4uKj0SoFI/status/975508083404394497
https://twitter.com/KaterinaTem8/status/975532562629218305
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News