Aποκάλυψη για τον Αγόρου που προκαλεί αντιδράσεις

Life
Aποκάλυψη για τον Αγόρου που προκαλεί αντιδράσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα των Μαχητών γύρω από τη Μελίνα και τον Ηλία και το θέμα του φαγητού, η Ζωή Ανδρονικίδου έκανε μεγάλες αποκαλύψεις που αφορούν το Νικόλα Αγόρου.

«Όταν ο Θοδωρής ήταν στο νοσοκομείο, είχαμε μαγειρέψει για όλους φαγητό. Είχαμε αφήσει στην άκρη τη μερίδα του Θοδωρή και την επόμενη μέρα επειδή μάθαμε ότι θα αργήσει να επιστρέψει, ο Νικόλας πήγε και έφαγε τη μερίδα του. Όλο το πιάτο. Μόνος του. Ούτε με τη Ντάρια το μοιράστηκε. Ούτε καν μας ρώτησε.

Όπως και τώρα που ανέφερε ο Θοδωρής πως μια φορά ο Νικόλας είχε βρει φαγητό και τον κατηγορήσαμε ότι το έφαγε, αυτό είχε γίνει στα αγωνίσματα που τα φαγητά ήταν της παραγωγής και έτυχε και βούτηξε ένα ο Νίκος και πήγε και το έφαγε μόνος του. Αλλά εμείς ούτε πήγαμε να το δώσουμε στην παραγωγή, ούτε το κάναμε θέμα για να τον βγάλουμε ότι είναι ο κακός.

Τον είδε κάποιος, δεν θέλω να πω ποιος, αλλά όντως ισχύει, το παραδέχτηκε ο Νικόλας εκτός κάμερας. Θέλαμε να τον προστατεύσουμε και τώρα βγάζουν πρόβλημα για μια καρύδα. Έχουν γίνει τόσα πράγματα. Όπως με τη Ροδάνθη που ήταν άρρωστη και πλάκωσαν η Ντάρια, ο Τέο και ο Νικόλας και έφαγαν το φαγητό της», είπε η Ζωή Ανδρονικίδου.

Πηγή: zappit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News