default-image

Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο η Τζένιφερ Λορενς κάνει πολύ σπάνια σεξ

Life
Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο η Τζένιφερ Λορενς κάνει πολύ σπάνια σεξ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί με κάθε της εμφάνιση να αποδεικνύει πόσο σέξι είναι, αλλά η Τζένιφερ Λόρενς έχει ένα άλλο, διαφορετικό προφίλ στην προσωπική της ζωή που δεν περιμέναμε ποτέ να μάθουμε.

Σε συνέντευξή της στη Sun αποκάλυψε πως όσο «ναζιάρα» κι αν φαίνεται στις δημόσιες εμφανίσεις της, δεν κάνει σεξ γιατί είναι μικροβιοφοβική.

Μάλιστα, η Λόρενς αναγκάζει όλους τους συντρόφους της να κάνουν εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πριν την «ακουμπήσουν» για πρώτη φορά.

«Δεν είμαι σε σχέση. Το κάνω σαφές πως έχω να κάνω σεξ εδώ και πολύ καιρό. Θελω να έχω μία σχέση πρώτα, καταλαβαίνεις. Είναι σκληρά τα πράγματα εκεί έξω», ανέφερε η ίδια.

Η 27χρονη ηθοποιός, η οποία είχε στο παρελθόν σχέση με τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφκσι, τον ηθοποιό Νίκολας Χολτ και τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν, λέει πως σιχαίνεται τη σωματική επαφή, ακόμη και την απλή χειραψία, γιατί φοβάται μην κολλήσει μικρόβια.

«Γαβγίζω αλλά δεν δαγκώνω. Μπορεί να μιλάω συνέχεια για το πόσο μου αρέσουν τα πέη, αλλά το σεξουαλικό παρελθόν μου δείχνει ότι μου αρέσουν οι σταθερές σχέσεις. Μπορεί να λέω ότι μου αρέσει, αλλά δεν κάνω σεξ. Αυτό δείχνει πόσο μικροβιοφοβική είμαι».

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News