Εγκαταλείπει το τραγούδι η Πάολα;

Life
Εγκαταλείπει το τραγούδι η Πάολα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι και αν τα χρήματα και η δόξα ρέουν άφθονα στην ζωή της, εκείνη δεν έχασε ποτέ της την αυθεντικότητα της.

Είναι κοινό μυστικό πως η τραγουδίστρια βοηθά όποιον έχει ανάγκη, και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζει τον μισθό της στους υπαλλήλους των μαγαζιών που δουλεύει.

Η Πάολα ποτέ της δεν διεκδίκησε την προβολή αντίθετα θέλει να «μιλά» στο κοινό, που πλέον την ακολουθεί πιστά, μόνο μέσα από τα τραγούδια της. Όσοι την ξέρουν αναφέρουν πως αποτελεί τον ορισμό της έννοιας «αντί-σταρ», έχοντας μάθει να στηρίζεται αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις.

Το γεγονός ότι ποτέ της δεν αποζήτησε τη δημοσιότητα, κάνει πολλούς να ισχυριστούν πως δεν αποκλείεται εν μια νυκτί να τα αφήσει όλα και να επιστρέψει στο χωριό Συκιά της Χαλκιδικής. «Είναι κάτι που έχει περάσει από το μυαλό της, αφού το μέρος αυτό κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της», αποκαλύπτει πρόσωπο από το περιβάλλον της.

Πρόσφατα μάλιστα ακούστηκε πως υπάρχει πιθανότητα η Πάολα να εγκαταλείψει τις πίστες και να επιστρέψει στη γενέτειρα της και να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις.

Όπως λέγεται, εκεί μαζί με τον πρώην σύζυγο της και πατέρα της κόρης της Παολίνας, Φώτη Ζογλοπίτη, έχουν δημιουργήσει ενοικιαζόμενα δωμάτια τα οποία θα λειτουργούν το καλοκαίρι και εργαζόμενοι θα είναι ως επί το πλείστον κάτοικοι της περιοχής.

«Θα ήθελε να αφήσει τις πίστες στο απόγειο της καριέρας της, ωστόσο ακόμη δεν έχει πάρει την τελική της απόφαση», αποκαλύπτει στενός της συνεργάτης. Το σίγουρο είναι πως ο κόσμος δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ να εκφράζει την αγάπη του στην Πάολα, αφού με τα τραγούδια της άγγιξε τις ψυχές τους.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News