default-image

Πώς είναι η κατάσταση του Ηλία Βρεττού

Life
Πώς είναι η κατάσταση του Ηλία Βρεττού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βρεττός και το πώς σώθηκε από θαύμα

ΜΕ κατάγματα στα πόδια και στα χέρια μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ο Ηλίας Βρεττός μετά το τροχαίο που είχε με τη σύντροφό του Σοφία, η οποία είναι ελαφρύτερα τραυματισμένη.

Εκείνη, για προληπτικούς λόγους έκανε αξονική, καθώς είχε προβλήματα δύσπνοιας και πόνο στο στήθος. Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, θεωρείται ότι μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σήμερα αναμένονται νέες ανακοινώσεις από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν. Αν και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, μέσα στην εβδομάδα οι γιατροί προγραμματίζουν να προχωρήσουν σε τουλάχιστον δύο χειρουργεία αποκατάστασης άνω και κάτω άκρων.

Μετά από αυτά τα χειρουργεία το σημαντικότερο είναι η πορεία της αποκατάστασης της υγείας του τραγουδιστή.

Εμπλοκή δεύτερου οχήματος

Εν τω μεταξύ , την εμπλοκή ενός δεύτερου, βαρέως τύπου, οχήματος στο τροχαίο ατύχημα του Ηλία Βρεττού και της 25χρονης συνοδού του εξετάζει η Τροχαία.

Το λευκό ημιφορτηγό το οποίο κατά τη μαρτυρία της 25χρονης συντρόφου του Ηλία Βρεττού, τούς έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα η νεαρή να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και να προσκρούσει πάνω σε δέντρα, αναζητά η Τροχαία.

Το τροχαίο του τραγουδιστή με την σύντροφό του έγινε χθες το πρωί, λίγο πριν τις 10.

Οπως περιέγραψε και ο μάνατζερ του Ηλία Βρεττού κινούνταν στη δεξιά λωρίδα στην παραλιακή «και κάποια στιγμή μπήκε ένα λευκό αυτοκίνητο μπροστά τους, τους έκοψε, η κοπέλα έκανε αριστερά να το αποφύγει, έκανε δεξιά, έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκίνητο και έπεσε πάνω στο δέντρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News