Έκοψε η Αραβανή τη Σπυροπούλου από το Dancing With The Stars

Life
Έκοψε η Αραβανή τη Σπυροπούλου από το Dancing With The Stars

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό» βρέθηκε η Ευαγγελία Αραβανή ενόψει της πρεμιέρας του Dancing With The Stars.

Η Φαίη Σκορδά ρώτησε την παρουσιάστρια του χορευτικού σόου σχετικά με τα δημοσιεύματα που την θέλουν να ήταν εκείνη η αιτία που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν μπήκε στο Dancing και έφυγε για Αγιο Δομίνικο.

«Ειπώθηκε ότι εγώ ήμουν αυτή που απαίτησε να μην είναι μέσα στους υποψήφιους, το οποίο δεν συνέβη ποτέ. Όταν εγώ πήγα να κλείσουμε τη συμφωνία, μετά έμαθα ποια είναι και τα ζευγάρια. Δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία», είπε η Ευαγγελία Αραβανή.

Τότε, η Φαίη Σκορά την ρώτησε και για τη χρονιά  που απολύθηκε από το «Μες στην καλή χαρά», μόλις τρεις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα.

Η Ευαγγελία Αραβανή απάντησε:

«Εκείνη τη χρονιά έφυγα από την εκπομπή γρήγορα. Με έδιωξαν. Με είχε στεναχωρήσει αρκετά, γιατί ήταν κάτι που ήθελα πολύ να το κάνω και από τη στιγμή που είχα περάσει από τη δοκιμασία του δοκιμαστικού και με πήραν, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Οπότε όταν στις τρεις εβδομάδες όλο αυτό ήρθε κάποιος και μου το πήρε πίσω και διακόπηκε η συνεργασία έτσι άδοξα… Με κάλεσαν ένα απόγευμα στα γραφεία και μου ανακοίνωσαν ότι πρέπει να σταματήσει εδώ η συνεργασία μας και λόγος τότε ήταν ότι ήμασταν αρκετοί άνθρωποι στον καναπέ και από ένα σημείο και μετά γινόμασταν πολλοί. Μου πήρε λίγο χρόνο αλλά όλα καλά».

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News