default-image

Κ.Αγγελίδης: Μήνυμα συμπαράστασης από τον αδερφό της Ελένης

Life
Κ.Αγγελίδης: Μήνυμα συμπαράστασης από τον αδερφό της Ελένης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μηνύματα συμπαράστασης και οι ευχές για ταχεία ανάρρωση συνεχίζονται για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Ο πρώην παρουσιαστής βρίσκεται στην εντατική και δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, ύστερα από το σοβαρό τροχαίο που υπέστη, το βράδυ του Σαββάτου με την μηχανή του.

Ο παρουσιαστής που επέστρεφε με ΙΧ στο σπίτι του τα ξημερώματα της Κυριακής μετά από διασκέδαση στα νότια προάστια, προσέκρουσε πάνω σε λεωφορείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΗ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Φίλοι και συνάδερφοι δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως ένας από τους καλύτερους φίλους τους, βρίσκεται σε τόσο κρίσιμη κατάσταση.

Τα μηνύματα συμπαράστασης τόσο από γνωστούς του Κωνσταντίνου, όσο και από απλούς ανθρώπους δεν έχουν τελειωμό. (Διάβασε εδώ τα μηνύματα)

Έτσι και ο Θοδωρής Μισόκαλος, ο οποίος διατηρούσε στενή φιλία με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, έστειλε τις δικές του ευχές για γρήγορη ανάρρωση, ανεβάζοντας στα Instagram Stories του μια φωτογραφία του με τον πρώην παρουσιαστή. Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλή ανάρρωση και γύρνα γρήγορα κοντά μας… Όλες τις ευχές της ημέρας πάνω σου αδερφέ μου».

tlife

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News