default-image

Ελευθερία Ρήγου: Οι απίστευτες αλλαγές στη ζωή της /vid

Life
Ελευθερία Ρήγου: Οι απίστευτες αλλαγές στη ζωή της /vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι ένα από τους πιο ευγενείς και ταλαντούχος ανθρώπους του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης. Όμορφη γλυκύτατη αποκαλύπτει πράγματα για τον εαυτό της χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα παρά τις δυσκολίες που πέρασε τα προγούμενα χρόνια.

Την Ελευθερία Ρήγου την πρωτογνωρίσαμε από τα πιο πετυχημένα σήριαλ της δεκαετίας του ΄90 και ήταν το πιο σέξι κορίτσι στο "Μη φοβάσαι τη φωτιά" με το Γιώργο Νινιό.

Κάποια στιγμή και μετά από την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία το τηλέφωνο της Ελευθερίας έπαψε να χτυπάει για δουλειά και αυτό την οδήγησε στην κατάθλιψη με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό της και να αρχίσει να τρώει και να πάρει κάποια παραπανίσια κιλά.

Τα χρόνια πέρασαν και η Ελευθερία ξεπέρασε τα προβλήματά της! Γύρισε εδώ και χρόνια ενεργά στο θεατρικό σανίδι, έχασε τα περιττά κιλά και πλέον έχει μια υπέροχη κορμοστασιά! Και εκτός από το θέατρο που λατρεύει έχει μεγάλη αδυναμία στον 18χρονο μοναχογιό της που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο εκτός Αθηνών!

Το TLIFE τη συνάντησε στο θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Δουλειές με φούντες" Μια παράσταση που έχει την παραγωγή η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και είναι αφιερωμένη στην μνήμη της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη.

Η Ελευθερία μίλησε για τον γιο της και το πως διακριτικά παρακολουθεί τη ζωή του χωρίς να παρεμβαίνει γιατί είναι κάτι που δεν της αρέσει, αφού η δική της μητέρα ήταν πολύ υπερπροστατευτική,για την παράσταση αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν η θλίψη κυριαρχούσε στη ζωή της, κάτι που άφησε πίσω της για πάντα!

Δες το βίντεο με τη συνέντευξη της Ελευθερίας Ρήγου και τη Μαρία Ρουμελιώτου

Για την παράσταση Δουλειές με Φούντες

Εδώ γίνονται δουλειές με φούντες. Έχουμε ανεβάσει ένα έργο που σκηνοθέτησε ο Αντώνης Λουδάρος και έγραψε ο Χάρης Μποσινάς. Είναι μια κοινωνική κομεντί. Ένα έργο που μιλά για εθισμούς. Κεντρική ηρωίδα είναι η Λούση την οποία υποδύεται η Φωφώ Ντενίρη και εγώ είμαι η γειτόνισσα της και φίλη της η οποία έχει μια θλίψη και πρέπει να βοηθηθεί ψυχολογικά με χάπια. Αυτά τα χάπια δημιουργούν κάποια επίπεδα τα οποία την βάζουν συνέχεια σε μια χαρμόσυνη κατάσταση. Η Λούση έχει παραιτηθεί από την ζωή και βρίσκεται σε μια άθλια οικονομική κατάσταση, της παίρνουν το σπίτι, κάτι το οποίο βιώνουν πολλοί έλληνες σήμερα. Υπάρχει επίσης η βασίλισσα της νύχτα, η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μπλέκεται στην υπόθεση με ναρκωτικά, είναι ένα βαποράκι της νύχτας. Ο Δημήτρης  Τσέλιος. Ο Βαλάντης τον οποίο υποδύεται ο Ορφέας Παπαδόπουλος. Είναι η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου με την Βίβιαν Κοντομάρη. Όλοι μπλέκουν σε ένα γαϊτανάκι σε αυτήν την ιστορία και γίνεται ο χαμός

Έχετε ένα γιo 18 ετών. Τι τύπος μαμάς είστε;

Είμαι κουλ. Άμα δω κάτι θα με νοιάξει, αλλά δεν θα το δείξω. Δεν θα κάνω αυτά που μου έκαναν. Η μαμά μου ήταν και είναι πολύ υπερπροστατευτική και πνίγομαι. Ο γιος μου είναι πρωτοετής και μου λείπει κάθε μέρα. Μιλάμε καθημερινά στο Ιντερνετ και τον παρατηρώ στο Instagram. Την κοπέλα του και τα πάντα.

Έχετε ένα υπέροχο σώμα, έχετε χάσει πάρα πολλά κιλά, κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί δείχνει μια γυναίκα με θέληση. Είστε ένα πρότυπο για πολλές κυρίες. Έχετε μιλήσει και έχετε πει πως έχετε περάσει μια δύσκολη περίοδο.

Πέρασα μια αδράνεια γιατί είχα μια μελαγχολία μέσα μου. Δεν γινόταν κάτι στην ζωή μου και δεν είχα δουλειά

Πόσο δύσκολο είναι να μην κτυπάει το τηλέφωνο για να σας ζητήσουν για σίριαλ;

Ένιωσα άσχημα να πάρω τηλέφωνο. Είναι θέμα ντιβισμού αυτό. Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει: τα παιδιά βγαίνουν πια νέα, όμορφα, με ταλέντο, με εφόδια οπότε πρέπει και εσύ να κάνεις κάτι. Και εγώ δεν έκανα... Έπρεπε τότε να σηκώσω το τηλέφωνο και να ζητήσω δουλειά.

Αυτή η αδράνεια σας οδήγησε να πάρετε κιλά;

Όχι μόνο, έπαιρνα και κάποια φαρμακευτική αγωγή. Και η αδράνεια και η ψυχολογική κατάσταση μου με οδήγησαν να φάω κι άλλο. Δε με ένοιαζε. Έλεγα εντάξει πήρα δυο κιλά ... Δεν πειράζει να πάρω άλλα 4... Ήταν ένα φαύλος κύκλος

 Είχατε κάποιον στο πλευρό σας στα δύσκολα χρόνια;

Δεν θυμάμαι αν ειχα αφήσει περιθώρια σε κανέναν. Ούτε στην ιδια μου την οικογένεια δεν είχα ανοιχτεί.

 Λίγα λόγια για την παράσταση

Η Λούση είναι χήρα και ζει αποκομμένη από τον έξω κόσμο σε μια μονοκατοικία, την οποία κινδυνεύει να χάσει.

Ο θυμός της δεν την αφήνει να βρει πια καμία χαρά στη ζωή της.

Αρνείται κάθε επαφή ακόμα και με την κόρη της. Μοναδική συντροφιά της μια βουκαμβίλια και μια καταθλιπτική γειτόνισσα.

Ένα παράξενο δέμα που βρίσκει κρυμμένο στη βουκαμβίλια της θα γίνει το βασικό συστατικό σε μια περιπέτεια, στην οποία ανακατεύονται ένας άνεργος ηθοποιός, μια βασίλισσα της νύχτας, ένας ατάλαντος κακοποιός και μια ατζαμού μυστική αστυνομικός σαν τα υλικά ενός κέικ, που θα φέρει και πάλι τη χαρά στη ζωή της Λούση.

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά:

Βίβιαν Κοντομάρη

Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου

Φωτεινή Ντεμίρη

Ορφέας Παπαδόπουλος

Ελευθερία Ρήγου

Δημήτρης Τσέλιος

Φιλική συμμετοχη: Κατερίνα Ζαρίφη

Κείμενο: Χάρης Μπόσινας

Σκηνοθεσία: Αντώνης Λουδάρος

Σκηνικά - Κοστούμια: Μαρία Φιλίππου

Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα

Μουσική: Μάκης Σούλης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Γωγώ Μαρινάκου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News