Lifestyle

Νατάσα Μποφίλιου: Γιατί με έφτυσε ένας περαστικός

Για την περίεργη επίθεση που είχε δεχτεί στο παρελθόν μίλησε, σε συνέντευξή της, η δημοφιλής ερμηνεύτρια, Νατάσα Μποφίλιου.

Η Μποφίλιου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι ένας «φασίστας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά την έφτυσε, λόγω των δηλώσεών της κατά της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα, μίλησε για τον ερωτισμό, αλλά και για το χώρο της, που όπως αναφέρει, είναι - κατά περιπτώσεις - «χυδαίος».

Αναλυτικά απόσπασμα από τη συνέντευξη:

• Θυμάμαι τότε που θαρραλέα τα έβαλες με τη Χρυσή Αυγή...

Για όσα είναι σοβαρά, παίρνω θέση. Για τους πρόσφυγες, τη Χρυσή Αυγή, το δημοψήφισμα. Αν μπορώ με την αναγνωρισιμότητά μου να βοηθήσω έναν άνθρωπο να νιώσει ελεύθερος, το κάνω. Εγραψα στο facebook υπέρ του Συμφώνου Συμβίωσης και με διέγραψαν πολλοί. Η απόφασή μου να συμμετάσχω στη συναυλία για την Ηριάννα ήταν πολιτική. Είναι θέμα δικαιοσύνης και δεν με ενδιαφέρει αν χάσω κάποιους οπαδούς μου.

Μου είπαν διάφοροι, γνωστοί και φίλοι, «είσαι με τα καλά σου;» Φυσικά και είμαι στα καλά μου. Δέχτηκα απειλές. Από το «θα σε κρεμάσουμε στο Σύνταγμα από τα άντερά σου» μέχρι που ένας με έφτυσε στον δρόμο!

• Φασίστας;

Ναι.

• Τι έκανες;

Εμεινα μ...ς, δεν κουνήθηκα. Εμεινα άγαλμα, δεν το περίμενα.

• Φοβήθηκες;

Οχι. Και όχι επειδή είμαι ατρόμητη, αλλά είχα βαθιά πίστη. Προέρχομαι από ένα ιδιαίτερο σπίτι. Οταν έγινε αυτό με τη Χρυσή Αυγή, οι γονείς μου μού είπαν «είμαστε υπερήφανοι που είσαι κόρη μας, ό,τι και αν συμβεί, δεν πειράζει, άξιζε ο κόπος να ειπωθεί κι εσύ έκανες το χρέος σου, μίλησες κατά του φασισμού». Δεν μου είπαν, πρόσεξε παιδί μου, μην κάνεις αυτό κ.ο.κ. Πρέπει να μη φοβόμαστε.

• Εχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;

Ποτέ. Σεξισμός βέβαια υπάρχει σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Και είναι δυσκολότερο για ένα νέο κορίτσι όταν ξεκινάει το τραγούδι σε σύγκριση με ένα νέο αγόρι. Μια γυναίκα πρέπει να εξηγεί γιατί θέλει να είναι όμορφη.

• Πότε μια συναυλία είναι πραγματικά σέξι;

Η συναυλία είναι κάτι το πολύ ερωτικό και δεν έχει να κάνει με το ρεπερτόριο αλλά με τον τρόπο που μαγεύεις τους ανθρώπους. Δεν φοβάμαι τον ερωτισμό μου, μου αρέσει να αρέσω και μου αρέσει να μου αρέσουν. Και είναι ανεξάρτητο από την εμφάνιση και την ομορφιά του καλλιτέχνη, σχετίζεται με την αύρα και την ενέργεια.

• Χυδαία μπορεί να είναι μια συναυλία;

Φυσικά. Αν ο άλλος ανεβαίνει στη σκηνή και αντιμετωπίζει το κοινό με περιφρόνηση, «έλα μωρέ τώρα, να πάρουμε τα λεφτά και να φύγουμε», είναι τέρμα χυδαίος.

• Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι καλλιτέχνες;

Πάρα πολλοί. Δεν θα σου πω ονόματα, αλλά σίγουρα δεν έχει να κάνει με έναν συγκεκριμένο χώρο τραγουδιού. Είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα, γιατί ανακατεύεσαι με την τέχνη που είναι κάτι το ιερό. Κρύβει χυδαιότητα όταν ανεβαίνεις απροετοίμαστος στη σκηνή.

• Εχεις θυμώσει με θεατές;

Πολλές φορές. Σταμάτησα παράσταση στη μέση και την είπα σε παρέα, «αν δεν θέλετε, μπορείτε να πάρετε τα λεφτά σας πίσω και να φύγετε». Κάποιους άλλους τους χτύπησα στον ώμο να σταματήσουν, για άλλους κατέβηκα κάτω από τη σκηνή. Πέρσι με μια παρέα μού γύρισε το μάτι.

Τους αγριοκοίταζα, τους περιτριγύριζα, έσκυβα στο αυτί και τους έλεγα «σταμάααατα please γιατί θα έχουμε θέματα». Είμαι λίγο τσαμπούκι σε κάτι τέτοια. Στις συναυλίες βέβαια είναι διαφορετικό το κοινό. Δεν υπάρχουν ξέμπαρκοι εύκολα. Θα ήμουν άδικη όμως αν έλεγα πως έχουμε πολλά τέτοια κρούσματα. Το κοινό μας είναι φανταστικό.

• Μήπως έκανες και πράγματα που μακάρι να μην τα είχες κάνει;

Το 2014 είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο δεν πήρα χαμπάρι και το άφηνα. Και δούλευα πάρα πολύ, μια ολόκληρη χρονιά έπαιζα με πυρετό. Πήγα να πάθω χοντρή ζημιά και να τα χάσω όλα. Ηταν μια χρονιά σαν να μην υπήρχα, είχα μπει στον αυτόματο. Δεν θα το επιτρέψω ποτέ ξανά στον εαυτό μου.

Θέλω να κρατώ τον πλήρη έλεγχο. Για αυτό και την επόμενη χρονιά δεν δούλεψα καθόλου. Ηταν το καλύτερο πράγμα που έκανα στη ζωή μου, γιατί πήρα τις αποστάσεις μου. Σαν να ξεκίνησα πάλι από την αρχή.

• Τι είναι πιο σημαντικό; Να είσαι ο εαυτός σου ή να είσαι διάσημος και να σε αγαπάνε όλοι;

Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τους ανθρώπους που τους αγαπάνε όλοι.

Πηγή: efsyn.gr

Σχόλια