default-image

Σ.Τσιμτσιλή: Τώρα που μπήκα στον 4ο, μπορώ και θέλω να το πω

Life
Σ.Τσιμτσιλή: Τώρα που μπήκα στον 4ο, μπορώ και θέλω να το πω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mετά από 4 μήνες σιωπής η παρουσιάστρια του «Happy Day» ένιωσε έτοιμη να μοιραστεί την είδηση της εγκυμοσύνης της με το κοινό.

Δείτε τι ανακοίνωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αγαπημένοι μου,

Επιτέλους νιώθω έτοιμη να σας μιλήσω για μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής μου. Είμαι έγκυος στο τρίτο μας παιδάκι και νιώθω πολύ ευλογημένη που μεγαλώνουμε την οικογένεια μας.  

Ίσως να το έχετε καταλάβει από κάποιες φωτογραφίες ή μισόλογα, ίσως να το υποθέτετε γιατί με ξέρετε καλά και έχετε διαπιστώσει ότι είμαι από τις γυναίκες που δεν θέλουν να κρύβονται ή να είναι ανειλικρινείς στα εύκολα ή στα δύσκολα, στα στενάχωρα ή και στα τα πιο ευτυχισμένα. Τώρα που μπήκα στον τέταρτο μήνα μπορώ και θέλω να το πω. Άλλωστε το ταξίδι της μητρότητας είναι το πιο όμορφο που έχω βιώσει… γιατί απολαμβάνω την κάθε στιγμή του χωρίς να ενδιαφέρομαι μονάχα για τον προορισμό!

Οι κόρες μας είναι δυο υπέροχα πλασματάκια που με κάθε βλέμμα, χαμόγελο η κουβέντα τους μου χαρίζουν την απόλυτη ευτυχία κι ένα πρωτόγνωρο αίσθημα πληρότητας! Ναι το παραδέχομαι είμαι μια χαζομαμά που καθημερινά τις κοιτάζει χωρίς να μπορεί να τις χορτάσει! Και τώρα έρχεται ένα ακόμα μωράκι. Ακόμα και αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές και νιώθω την κοιλίτσα μου να φουσκώνει δεν το έχω συνειδητοποιήσει! Πάντα θέλαμε μια μεγάλη οικογένεια και νιώθουμε πολύ τυχεροί που αυτό το όνειρο πραγματοποιείται.

Σας ευχαριστώ που ήσασταν τόσο διακριτικοί απέναντι μου, καταλαβαίνετε ειδικά εσείς οι γυναίκες  ότι υπάρχει ένα διάστημα που πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και φειδωλοί στα λόγια.

Εύχομαι σε κάθε γυναίκα που ονειρεύεται να γίνει μανούλα να τα καταφέρει και σε εσάς που έχετε παιδάκια να τα χαίρεστε και να τα βλέπετε μέρα με την ημέρα να μεγαλώνουν γερά κι ευτυχισμένα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News