default-image

Στα 48 της η Ελένη σπάει τη σιωπή της για τον Λάτσιο /video

Life
Στα 48 της η Ελένη σπάει τη σιωπή της για τον Λάτσιο /video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ποταμός» η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης, είπε σε 15 λεπτά όλα όσα δεν έχει πει σε 15 χρόνια! Μετά από το ξέσπασμα για το δημοσίευμα με τον βελονισμό, τα κιλά που έχασε, το διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά, τον Πέτρο Κωστόπουλο και το μήνυμα που έστειλε στον ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια μίλησε για τον Γιάννη Λάτσιο και έστειλε το μήνυμά της προς πάσα κατεύθυνση: «Σήμερα αισθάνομαι πιο ωραία από ποτέ»!

«Όταν γεννούσα τα παιδιά με τον Γιάννη, επειδή κι αυτός ήταν πολύ καλός στο κομμάτι της εγκυμοσύνης -τον καλό σύντροφο τον βλέπετε εκεί, αν παχύνει καλός είναι, αν δεν παχύνει κοιτάζει την πάρτη του δεν σας βλέπει καθόλου. Κοκκαλιάρη τον γνώρισα, κοκκαλιάρης ήταν! Μετά… Ήμουν κι εγώ καλή μαγείρισσα. Του Γιάννη του άρεσαν τα γλυκά, εμένα όχι. Του έλεγα κάποια στιγμή (σ.σ. του διαιτολόγου) θέλω να μου βάλεις μια μπυρίτσα. Ο Γιάννης ήθελε άλλα πράγματα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ανέφερε τα εξής «Πολλά θυμήθηκα σήμερα και πάρα πολλά είπα και όχι τίποτα άλλο, θα νομίζεται ότι είμαι πάρα πολύ πιο μεγάλη από την πάρα πολύ μεγάλη ηλικία που ούτως ή άλλως έχω. Εγώ αγάπη μου δεν κάνω πλάκα. Όταν με έβαλαν να πω τα λόγια της διαφήμισης, αυτό που είπα ήταν αυτά που πιστεύω. Όταν είπα ότι εγώ σήμερα αισθάνομαι πιο ωραία από ποτέ, το εννοώ. Εγώ έτσι αισθάνομαι. 48 χρονών είμαι αλλά… Έχω φτιάξει τη ζωή μου όπως θέλω; Έχω δίπλα μου αυτά που χρειάζεται να έχω για έχω γερά πατήματα; Ρουφάω ευτυχία από το σπίτι μου; Κάνω μια δουλειά που μου αρέσει; Το γλεντάω; Είμαι πιο όμορφη από ποτέ γιατί μου αξίζει»!

zappit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News