default-image

Ο Μπερλουσκόνι... πιο παραμορφωμένος από ποτέ! (photos)

Life
Ο Μπερλουσκόνι... πιο παραμορφωμένος από ποτέ! (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την καταδίκη του για φορολογική απάτη το 2013 ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε διατηρήσει για αρκετό διάστημα χαμηλό προφίλ, αλλά τον τελευταίο χρόνο προετοιμάζεται για μια δυναμική επιστροφή καθώς η δεξιά συμμαχία του έχει βάλει πλώρη για νίκη στις βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου χρόνου.

Ωστόσο, δεν είναι μόνον οι πολιτικές φιλοδοξίες του 81χρονου πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας που προσελκύουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στην πατρίδα του-και όχι μόνον-, αλλά και η εμφάνισή του.

Ο πρώην καβαλιέρε, που έχει καταφύγει αρκετές φορές στο νυστέρι των πλαστικών χειρουργών, εμφανίστηκε την περασμένη Κυριακή σαν κέρινο ομοίωμα βγαλμένο από το μουσείο της Μαντάμ Τυσώ σε σειρά ομιλιών του στο κόμμα του καθώς και σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημόσια τηλεόραση Rai.

Ούτε μια ρυτίδα δεν αυλάκωνε το μέτωπό του, ενώ το χαμόγελό του ήταν παγωμένο την ώρα που έλεγε στο ακροατήριο ότι θεωρεί τον εαυτό του ιδανικό υποψήφιο πρωθυπουργό των συντηρητικών κι ότι σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί εφικτό ιδανική εναλλακτική για την πρωθυπουργία, θα μπορούσε να είναι ο 69χρονος απόστρατος στρατηγός των καραμπινιέρων Λεονάρντο Γκαλιτέλι, τον οποίο χαρακτήρισε «ένα από τα καλύτερα στελέχη της ηγεσίας του σώματος των καραμπινιέρων».

Λόγω της καταδίκης του ο Μπερλουσκόνι δεν μπορεί να εκλεγεί σε δημόσιο αξίωμα, αλλά έχει προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Στο μεταξύ, όμως αναζητεί εναλλακτικούς υποψηφίους σε περίπτωση που χάσει τη μάχη στο δικαστήριο.

Οι αντίπαλοί του τον είχαν ξεγράψει όταν παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία το 2011 μεσούντος ενός ροζ σκανδάλου. Αλλά ο Μπερλουσκόνι κατάφερε να επανακάμψει και η δεξιός συνασπισμός στον οποίο μετέχει το κόμμα του, προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών.

Οι δικαστικές του περιπέτειες, ωστόσο, δεν έχουν τελειώσει, καθώς πρόκειται να δικαστεί κατηγορούμενος ότι δωροδόκησε μάρτυρες για να μην καταθέσουν ότι πλήρωνε για σεξ με νεαρές κοπέλες.

Σε μια προηγούμενη, σχετική υπόθεση, είχε αθωωθεί για την πολύκροτη υπόθεση Ρούμπι, ότι πλήρωσε δηλαδή για σεξ με την ανήλικη τότε (17 ετών) Μαροκινή Καρίμα Ελ Μαχρούγκ στα ροζ πάρτι στη βίλα του στο Άρκορε.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News