default-image

Γκλέτσος: Η απίστευτη πρόταση γάμου στη Λυκουρέζου (video)

Life
Γκλέτσος: Η απίστευτη πρόταση γάμου στη Λυκουρέζου (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας γάμος που κράτησε μόλις 17 ημέρες, αλλά και μία απόφαση που πάρθηκε σε μόλις λίγα λεπτά. Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για τον γάμο του, για τη σχέση του με τη Ζωή Λάσκαρη, αλλά και για το πώς έκανε πρόταση γάμου στη Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου.

Ο Απόστολος Γκλέτσος και η Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου κατέχουν το ρεκόρ του πιο γρήγορου διαζυγίου στην ελληνική showbiz αφού χώρισαν μόλις 17 μέρες μετά τον γάμο τους.

Μιλώντας, στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, είπε  πως σημαντικό ρόλο σε αυτή του την απόφαση έπαιξε η αείμνηστη ηθοποιός.

«Παντρεύτηκα για 17 μέρες. Υπήρχε μια διαφορά ηλικίας 11 χρόνια. Στο 29 - 30 δεν λέει τίποτα, στο 30 - 19 είναι δύο άλλοι κόσμοι.

Εγώ ήμουν 30 και η Μαρία - Ελένη ήταν 19.

Ευτυχώς που το καταλάβαμε γρήγορα και δεν κάναμε και κανένα παιδί και να είναι χειρότερα τα πράγματα.

Ήμασταν φίλοι με τη Ζωή και τον Αλέξανδρο, τους λάτρευα και τους δύο, αγαπώ τον Αλέξανδρο.

Η Ζωή ήταν το κάτι άλλο, πολύ ωραίος άνθρωπος.

Αλλά εξίσου φοβερός άνθρωπος και ανεξάντλητος, μπορείς να κάνεις παρέα μαζί του και να μην βαριέσαι, είναι ο Αλέξανδρος, απίστευτος άνθρωπος.

Εγώ και η Ζωή αποφασίσαμε να παντρευτώ με τη Μαρία - Ελένη και μετά της κάναμε πρόταση. Της είπα "ρε συ, να παντρευτώ τη Μαρία-Ελένη;" και μου λέει "ναι ρε συ".

Πήρα τη Μαρία - Ελένη τηλέφωνο και της λέω "θέλεις;", μου λέει "ναι".

Μετά τηλεφωνούμε στον Αλέξανδρο, τον ρωτάμε και λέει: "Παιδιά, δεν μπορώ τώρα, έχω δουλειά". Μας πήρε μετά από μία ώρα και μας λέει "ναι, εντάξει"», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News