default-image

Οι δηλώσεις Σωτηροπούλου που... ξάφνιασαν τη Σκορδά (video)

Life
Οι δηλώσεις Σωτηροπούλου που... ξάφνιασαν τη Σκορδά (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιζόμενη σε δήλωσή της για την αγάπη που τρέφει για τα σκυλιά, η Φαίη Σκορδά ρώτησε σχετικά την Τόνια Σωτηροπούλου και η απάντηση που πήρε την ξάφνιασε. «Παιδί αν κάτσει, αν τύχει, θα πάρουμε ένα. Τα ζώα μου δίνουν πάρα πολύ μεγάλη χαρά και ευτυχία. Θα ήθελα να έχω πάρα πολλά».

«Καταλαβαίνεις ότι μπορεί να είναι και λίγο ανώριμο αυτό που λες;», ρώτησε έκπληκτη από αυτό που άκουσε η Φαίη Σκορδά. «Δεν είναι ανώριμο, είναι συνειδητοποιημένο, γιατί ο κάθε άνθρωπος καταλήγει νομίζω εκεί που είναι η καρδιά του. Δεν είναι ότι αφορίζω ή ότι λέω πως δεν θα κάνω παιδιά ποτέ και θέλω να έχω μόνο σκυλιά. Αλλά για μένα είναι πάρα πολύ μεγάλη ευλογία».

Η Τόνια Σωτηροπούλου συνέχισε λέγοντας: «Για μένα η ζωή ενός σκύλου δεν είναι κάτι λιγότερο από τη ζωή ενός ανθρώπου, όπως κι αν ακουστεί αυτό. Αν σέβεσαι τους ανθρώπους πρέπει να σέβεσαι και όλα τα πλάσματα. Γιατί πάντα κάτι καλό που κάνει ένας άλλος άνθρωπος πάντα πρέπει να είναι κάτι κατακριτέο, επειδή δεν είναι τόσο συμβατό με αυτό που δείχνει η κοινωνία;

Δεν καταλαβαίνω το mentality του ανθρώπου που δεν κάνει τίποτα για τον διπλανό τους και απλά έρχεται για να πολεμήσει εσένα επειδή θεωρεί ότι είσαι ο τρελός με τα ζώα! Όπως είναι και τα παιδιά που είναι απροστάτευτα και πρέπει να τα προστατεύουμε, έτσι είναι και αυτά αδύναμα πλάσματα.

Ο καθένας κάνει αυτό στο οποίο ανήκει η καρδιά του και εγώ το αντιλαμβάνομαι έτσι. Ο σκύλος μου είναι οικογένειά μου, αν πάθει κάτι κάποιος από την οικογένειά μου θα με πονέσει το ίδιο με το αν πάθει κάτι ο σκύλος μου».

Η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε τη διαφωνία της: «Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λες, δεν μπορείς να συγκρίνεις ζώο με άνθρωπο… Στη διατύπωσή του δημοσίως δεν μπορώ να το κάνω! Δεν μπορώ να τα βάλω στην  ίδια ζυγαριά, δεν μου πάει».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Πηγή: zappit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News